Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова подорож у дві Європейські столиці

"Побачили Будапешт, Відень і Львів за невеличкі осінні канікули "

Відгук туриста Аккорд тур Марія (КИЇВ) на тур
Поїздка: 27 жовтня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Без меж - Будапешт!  Виїзд  з Києва

У тур "Будапешт - Без меж! " відправилися вперше, щоб цікаво провести осінні канікули з дитиною. І не помилились! Завдяки професіоналізму гіда Богдана Розпутного і досвідчених водіїв нашого автобуса, дорога не була важкою, навіть при тому, що на кордоні з Угорщиною змушені були простояти дуже довго. Раджу усім, хто збирається перетинати пропускний пункт Тиса, на такий випадок подумати про підзарядку телефонів та додаткову їжу в дорогу. Варто віддати належне організаторам за те, що після перетину КПП вони подбали про туристів, бо ми відразу поїхали до гостинного містечка Егер і добре повечеряли! Це, безумовно, покращило настрій.

Надалі весь тур проходив як по нотах - усі екскурсії та подорожі були легкими та цікавими. Дитині особливо сподобалося у Рибацькому бастіоні, купальнях та просто прогулянка по сонячному Будапешту. А вечірній Будапешт з корабля та шампанське на фоні неймовірно освітлених мостів над Дунаєм став для мене найкращим завершенням довгого екскурсійного дня! Це щось! Раджу усім.

Також раджу вакцинуватися і відвідати величний Відень! Важко описати усі враження, які дарує це місто. Нам, українцям, варто побувати тут, щоб розуміти, до якого майбутнього треба прагнути))

Тур залишив найприємніші враження, адже важливо, що наша туристична група була суперпозитивною. За що хочеться подякувати їм усім) Обіймаю усіх!

Спасибі Акорд туру, що організовуєте такі насичені та цікаві подорожі)

Номінації відгука "Чудова подорож у дві Європейські столиці"

0
Реклама
Відгуки про інші тури