Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Будапешт чудовий

"Будапешт заслуговує на увагу, туди треба їхати"

Відгук туриста Аккорд тур ruzhlena (КИЇВ) на тур
Поїздка: 27 жовтня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Без меж - Будапешт!  Виїзд  з Києва

Їздила в тур «Будапешт - без меж» і вирішила написати відгук. Враження від Будапешта, просто пречудові, його не змогло зіпсувати недолугість організатора.

В турі заявлений Егер - його не було. Ні заявленої екскурсії, що входить у вартість «Егер-скринька коштовностей», ні факультативного відвідування Велнес-Комплекса, що дійсно могло би бути цікавим. Але гуляш був -  це ключова екскурсія, вона мала відбутися  з самого ранку, а не вийшло зранку, то вночі. Заради тарілки супа і вина, ми їхали вночі, після 30 годинного передування в автобусі і роблячи крюк, приблизно в дві години. Мабуть, організатори щось знають, про цей «чарівний гуляш». В готель ми прибули опівночі.

У турі було багато приємних емоцій, не погана оглядова екскурсія по Пешту, чудова погода, готель пристойний і в непоганому місці. А от виїзд із Будапешту був призначений на 21.30, не зрозуміло чому. Останній магазин зачинявся о 20.00, музеї та виставки ще раніше. Поки чекали на набережній від’їхала група в Україну о 19.00. Ми чекали до 21.30, але автобус приїхав ще пізніше, не зрозуміла з яких міркувань був призначений такий пізній виїзд. Але нам пощастило, що було не дуже холодно і вдруге пощастило, що не стояли довго на митниці, при виїзді додому.

І ще, мої особисті враження про поїздку, в час епідемії, ми сиділи як в рукавичці, були пусті місця, небагато. На моє прохання сісти на вільне місце, мені сказали, що за це треба доплачувати. Воно так і їхало порожнім, мабуть, ніхто не доплатив. На прохання до водія зупинити автобус при в’їзді в Київ, була відповідь, що він не таксист. Але потім, там щось сталось у свідомості водіїв, мені то вже було не потрібно, але іншим учасникам пощастило, їм зупинили. Нехай хоч таким способом до них щось дійде. Треба говорити, не соромитись, бо цей треш буде тривати вічно. І не писати відгуки за «плюшки».  

Номінації відгука "Будапешт чудовий "

0
Реклама
Відгуки про інші тури