Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Культурно мистецький бум

"Тур в якому були всі екскурсії прописані програмою, відвідали всі міста, де були пейзажі гір, великих річок, маленьких містечок та величного Парижу, а також берег моря і шум його прибою "

Відгук туриста Аккорд тур Illmarin (Ужгород) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 27 жовтня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Бонжур Лямур або 3 дні в Парижі!...Париж, Діснейленд та Люксембург...

Тур сподобався перш за все тим, що був організований на висоті. Ми ніде не стояли довго, не чекали, за день до туру перезвонив куратор групи, пояснив де збираємося, який автобус, які документи мати напоготові, відповів на всі питання. Кожну санітарну зупинку нам обявляв заздалегідь, щоб ми встигли зібратися, в кафе і на заправках допомагав робити замовлення, оскільки ми не знали мови, навіть туалети за всю поїздку в нас були всі безкоштовні. Водіі шикарні, ми ніде ніколи не блукали, приїжджали завжди вчасно. Автобус чистенький, новенькмй, все працює. Ти ідеш під французьку музику чи класні фільми і насолоджуєшся.

Сам тур складений так, що відвідуєш красиві міста. Звичайно метою поїздки був Париж, це тур Бонжур Лямур, назва дещо придуркувата, але повірте, що всі екскурсії та гіди були чудовими. Я їхала за враженнями від культурного Парижу, ми були у всіх визначних місцях, гіди розповіли про створення культурної спадщини, відвідали Лувр та Версаль. Але несподіванкою була екскурсія - вогні нічного Парижу, звичайно вночі проїхатися через Булонський ліс, це мати більше шоку чим від від черги до Мони Лізи), а гід Лена так все розповідає, з специфічним юмором, що тобі хочеться з нею ще на якусь пікантну екскурсію. Дуже сподобався наш куратор - Роман Тарликов, здається він став хорошим другом всьому нашому автобусу, в людини завжди хороший настрій, який передається іншим. Раджу цей тур всім, і Романа, ви не пожалкуєте)

Номінації відгука "Культурно мистецький бум"

3
Реклама
Відгуки про інші тури