Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутній відпочинок в Європі

"Весела подорож з класною групою і цікавим гідом пані Наталею"

Відгук туриста Аккорд тур Дарья (Ковель) на тур
Поїздка: 28 жовтня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Зустріч в Барселоні

Почалась наша поїздка із зустрічі групи з керівником у Львові. Ми класно розмістились і почали готуватись до нашої подорожі. Перша ніч у нас була нічним переїздом, задачка не із легких, але якщо правильно підготуватись до цього, то все не так страшно. Велике дякую гіду, за корисні поради перед поїздкою, ми були підготовлені і тому переночували нормально. Далі була неймовірна Швейцарія!!!!! Альпи заворожують і перехоплюють дихання своєю красою. Дуже рекомендую екскурсію на Оберланд, казкові водоспади і гори - Швейцарії, це просто щось неймовірне! Загалом ціль поїздки було святкування мого Дня Народження в Барселоні і це нам прерасно вдалось. Барселона порадувала теплою погодою, деякі учасники нашої групи навіть покупались в морі) Творіння Гауді та архітектура цього міста не залишать вас байдужими. Обов'язково відвідайте священну гору Монсеррат і попросіть у Мадонни все чого бажаєте. Далі була Ніцца, Монако і Монте Карло, там можна вдихнути ковток багатого життя, міста які однозначно потрібно побачити хоча б раз у житті. Наступна була Любляна у Словенії, яка нас зустріла дощем, але це не зіпсувало нам настрій. І на останок Будапешт і Егер, де у нас була дегустація наймачнішого гуляша і угорського вина, де була можливість придбати вино.

В похвалу Аккорда скажу, що приємно вражена підбіркою готелей в яких ми зупинялись. Готелі були просто супер: нові, чисті та зі смачними сніданками. Я працюю туристичним менеджером і особисто знаю як важко знайти хороші готелі за невеликі гроші. Наш автобус був чистим і комфортним, водії спокійні і ввічливі.  Окрема відзначу водіїв, пана Ігоря та Роберта, які з комфортом та вітерцем прокатали нас аж 6000 км, а ми й не помітили цього)

Окрему подяку хочу висловити нашому керівнику групи - Наталії Лозовій за її терпимість і толерантність до туристів, адже у всіх купа питань, які постійно повторювались) Зразу помітно, що людина вже багато років в туризмі і знаходиться вона на своєму місці! Наталя дала нам дуже багато інформації про місця які ми відвідували, розповідала цікаві факти, легенди та навіть історії з особистого життя, допомагала визначитись з екскурсіями і намагалась якомога більше часу дати нам на вільний час.  Думаю, найкращою похвалою для Аккорда буде те, що ми з подругою вже плануємо свою наступну поїздку і поїдемо тільки з ними!!!!!  

Номінації відгука "Незабутній відпочинок в Європі"

1
Реклама
Відгуки про інші тури