Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудеса Балкан

"Как прекрасен этот мир, посмотри"

Відгук туриста Аккорд тур Наталія (Миколаїв) на тур
Поїздка: 08 жовтня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Чудеса Балкан: Чорногорія + Албанія + Македонія!

Постійно хочеться нових вражень від нових країн і нових тарілочок для своєї колекції, тому шукала тур з  країнами, де ще не була. "Чудеса Балкан" підійшов ідеально і по датам, і по ціні, і по маршруту. Від поїздки залишилась маса вражень і емоцій.

Як завжди, чудова організація, чудові туристичні локації, висококваліфіковані водії, а від Дениса Горчакова взагалі в  захваті. "Давайте  не будем давайте" - молодець!

Ще хочу залишити декілька своїх вражень і побажань.

1. Готелі. Ночували в трьох.

Найбільше сподобався перший готель в Північній Македонії, в Охриді. Комфортний номер, власний дворик з басейном, а за парканом... Охридське озеро. Сніданок на 5+.

На другому місці готель в Дурресі: номер комфортний, через проспект - Адріатичне море. Сніданок чудовий, але... чай чи каву треба купувати. І якщо за каву (натуральну) Аккорд потурбувався, то чай купувала сама. Каву не люблю.

Самий скромний готель в Будві. Без ліфту, невеличка кімната, без гелю і шампуню (нехай), але і без банних рушників, лише невеличкий для обличчя. Начебто не  проблема, якщо до цього готовий, але ж ми вже звикли до трохи іншого сервісу, тим паче за кордоном. Сніданки без вибору, дуже слабенькі. Хліб у всіх країнах дуже смачний.

2. Маршрут. Брала всі екскурсії, які відбувались і не жалкую. Лише Тірана розчарувала. Читала про неї відгуки, але не  думала, що так.. ніяк. І раджу брати екскурсію по Будві, без екскурсовода сама б половину цікавинок не побачила.   А найбільше емоцій і адреналіну від польоту на зіп-лайні на висоті 170 метрів над каньйоном річки Тара. До речі, самий старший турист, який на ньому пролітав, мав 91 рік. 20євро того варті.

Всі гіди професіонали, які вміють зацікавити туристів і знають інформацію, яку важно знайти в іртернеті

Приємно-приємно, вперше для мене, було два україномовні  гіди у Будві - Ольга і в Македонії-Марія. Шануймося, ми того варті.  

Ще були фотопаузи разом з групою, хотілося б якоїсь ідентифікації на зразок прапора України чи хоч з емблемою Акорду.

І ще одне побажання. Автобус. У нас був чистий, комфортний, НАШ ДІМ на час поїздки. Але не було відкидного столика, щоб покласти хоча б порожній стаканчик.

Всім дякую. до зустрічі.

Номінації відгука "Чудеса Балкан"

1
Реклама
Відгуки про інші тури