Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

дався мені той Париж

"Як перепрошити установки очікувань найвибагливішому туристу? ...завтра напишу"

Відгук туриста Аккорд тур nsk_1227 (Харків) на тур
Поїздка: 10 листопада 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Чарівний Париж

Коротко не вийде, читайте, кому цікаво!)))

Як людина творчої професії, досить часто подорожую на міжнародні пленери. Тож, маю певний досвід автобусних турів і далеких переїздів з безліччу стрьомних митних контролів.

«Чарівний Париж» був незапланованим і найменшочікуваним.. однак, став найяскравішою подією з-поміж усіх бачених мною подібних подорожей! Знаю з відгуків «соавтобусників», як їх упереджений настрій «шо у тому Парижі/Будапешті/Мюнхені/…сто разів були-набридло», або: «ну давай, здивуй мене!» (до керівника), кардинально змінювався на «чому так мало/швидко/круто/», «загубіть мене тут…» (сама така).

Коли керівник групи рівня Бог - як наш Ніколя Розко, то і різношерсна група «котиків», «зайчиків», подекуди «качечок», високих понтів, рангів, очікувань (пива і ківбасок) і просто (спринтерів) поважного віку, злагоджено скачуть локаціями за визначеним маршрутом))) Від організації базової логістики сан зон/готелів/екскурсій/.., роботи з людьми (коли треба, тактично-профілактичної), розуміння і підтримки (бо людина розкривається в дорозі і в стресових ситуаціях, тим більше під час карантинних обмежень), до створення атмосфери і настрою колективу (тематична музика, фільми, навіть карти маршруту – все до найменших дрібниць, все Ніколя! Начеб-то тур для групи, але у всіх було враження, що то всьо персонально для кожного! Думаю, у кожної туристки йокнуло від фрази з попереднього продзвону керівником туристів: «Завтра ми з Вами їдемо в Париж!»))) (.. треба було записати на вхідний дзвінок…)

Окрема подяка нашим водіям! Профі своєї справи, ювеліри складних маневрів! З ними дорога була безпечна, комфортна і взагалі не відчувалась! Привітні, уважні, доброзичливі і людяні!

Напевно, найважливіше в такій подорожі це безпека, комфорт і довіра до керівника і водіїв рейсу!!!

Рейс 811 – ви найкращі!!! Аккорд – велика подяка всім, я з вами, катайте мене до пенсії, поки на Монмартр не переїду!!!

Дочитали?) Ну і молодці!

P. s.: коли емоцій і вражень через край, то і «букоф» багато… а Париж не відпускає!..)

Номінації відгука "дався мені той Париж"

0
Реклама
Відгуки про інші тури