Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутній відпочинок

"Казкова подорож"

Відгук туриста Аккорд тур Василь (Рівне) на тур
Поїздка: 16 листопада 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур З любов'ю у серці... Швейцарія Цюріх, Люцерн, Мюнхен, Зальцбург, Гальштат

Були сім'єю в даному турі з 16.11.2021. Поїздка досить насичена, мають місце нічні переїзди, але це компенсує час на пересування між містами і більшим часом на ознайомлення з визначними місцями. Великим плюсом була невелика компанія в турі, всі чудові, неконфліктні з почуттям гумору.

ЕКСКУРСІЇ

Оглядові екскурсії проводять прекрасні гіди. Особлива подяка Євгену, що з душевним трепетом знайомив з Баварією, родиною Віттельсбахів, замками Людвіга Баварського та Мюнхенською резиденцією. Ми відвідали абсолютно всі заплановані заходи, вони того варті, особливо якущо хтось перший раз в подібних турах. Замок НОЙШВАНШТАЙН (більшість їдуть в цей тур саме заради нього) зустрів нас малою кількістю туристів, що дало змогу вповну насолодитись архітектурою і чарівними пейзажами. Баварський вечір посмакує смачною рулькою або ковбаскамми плюс 2 вида пива. В Цюріху і Люцерні хороший гід, міста істотно відрізняються від Мюнхена, що робить їх осбливими і незабутніми. В Цюріху в Мігросі купляли Швейцарський шоколад за прийнятною ціною. Купальні в Егерсалок однозначно варті відвідування, тут не тілки термали але і прекрасні пейзажі з паруючими травентинами.

 

Готелі.

В турі передбачені 2 ночівлі в готелях. В Німечинні хороший заклад Trippin hotel, чистий, з відмінним сніданком. В Угорщині BestlineHotel, це найгірший готель із усіх, що ми колись ночували з Акордтуром, хоча сніданок тут досить прийнятний.  

СУПРОВІД

Це окрема історія. КЕРІВНИК групи Марія Максимович - освідчена, хороший організатор, проекрасний оповідач, вмілий координатор. Величезна подяка їй!!!!!!!

Водії Руслан і Ігор - уклін їм до самого бампера. Хлопці фахівці високого класу, спокійні, витримані, з почуттям гумору. ще раз дякую!!!!!!  

Марія і хлопці ми з Вами хочемо ще за новими враженнями!!!!  

 

Номінації відгука "Незабутній відпочинок"

9
Реклама
Відгуки про інші тури