Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівний Париж

"Честно кажучи, я не планувала ніяких поїздок, відпусток і т.п. Пропозиція поїхати в Париж автобусним туром була дуууже неочікувана та сприйнято мною якось скептично."

Відгук туриста Аккорд тур ЕМ (Ірпінь) на тур
Поїздка: 20 жовтня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Чарівний Париж

    Чомусь завжди вважала автобусний тур чимось складним, незручним та нудним через те,   що потрібно долати велику кількість кілометрів саме в автобусі. Це був мій перший автобусний тур,   але з впевненістю можу сказати - не останній. Мені, я вважаю,   пощастило подорожувати з гідом Анатолій Лучко. Дуже цікаво було слухати його розповіді про ті місця і міста які нам довелось побачити. Протягом всієї подорожі показав себе професіоналом своєї справи - це стосувалося і створення певної атмосфери в дорозі (тематична музика, фільми, власне його розповіді) і поселення в готелі, і орагнізація самих екскурсій. Не було ніяких затримок. Окрема подяка водіям Олегу та Богдану. Відчувається досвід, професіоналізм, злагодженність.

   Ніколи не було такого сильного або дикого бажання побувати в Праижі. Ну якось досить рівно відносилася до можливості туди потрапити. Але випала така можливість - поїхала. Маршрут був - Угорщіна-Німеччина-Париж, ну і повернення тим же маршрутом додому. Чула різні версії - і наскільки дивовижне місто і наскільки брудне та важке місто в плані багатолюдності, мігрантів. Побачивши все на власні очі,   можу сказати, Париж - дуже красиве місто рано вранці, без заторів, толп туристів. Він величний в своїй архетектурі, але не із серії "дорого-богато". Дуже, дуже мене вразив Лувр, я не знаю чому, я вважала його не таким масштабним. Він настільки затишний зі своїми кафешками та "малюсєньким" столиками, де вміщується тільки горнятко кави та корзинка з круасанами. Він чарівний ввечері, коли підсвічується. В перший день, не знаючи мови, дуже важко сприймається все, що чуєш, але через день ти вже майже вільно читаєш назви вулиць і майже розумієшь, що саме тебе питають в кафешці французькою, що б ти хотів перехопити:). Місто варте уваги, варте того, щоб його відвідати і не важливо як ти відносишься до нього зараз, впевнена, думка зміниться в будь якому випадку, потім, коли будешь везти свої спогади і враження про нього додому.  

  Дякую Аккорд-тур і,   як вже писала вище, гіду Толіку Лучко за можливість отримати враження, в моєму випадку тільки позитивні. Тепер я знаю, за черговою порцією вражень - то це до вас!  

Номінації відгука "Чарівний Париж"

0
Реклама
Відгуки про інші тури