Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя 4а подорож з Аккордом

"Не вагайтесь, рушайте у подорож - вона того варта ! "

Відгук туриста Аккорд тур Yaryna (Суми) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 25 листопада 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В полоні Парижа + Ельзас+ Швейцарія

Чудовий маршрут, незабутні передрізвяні враження і емоції, комфортні і сучасні двомісні номери у готелях Франції, а також смачні і поживні сніданки, яких вистачало на весь день), як на мене!

Майстер своєї справи гід нашого туру - Денис Горчаков - дякую, з Вами приємно було подорожувати, а також найбільше сподобалась екскурсовод Романа в Будапешті.

Подорож-маленьке життя, відсторонене від сірих буденних днів, локдаунів, негараздів та політичних стресів - суцільне задоволення Европейські передріздвяні ярмарки, яскраві міста і доглянуті містечка - що може бути цікавіше? Не вагайтесь, якщо маєте можливість - рушайте в подорож - вона того варта! Наші українські подорожі поки що найдешевші в порівнянні з європейськими цінами.

Побажання компанії - створюйте тури для людей похилого віку - вони можуть собі дозволити подорожувати, нескладні за переїздами, неспішні, наповнені смаком життя і вражень - я впевнена знайдуться і серед українців ті, хто подорожує на пенсії. Всім гарної вдачі і подальших подорожей!
Реклама
Відгуки про інші тури