Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірні емоції

""Яка різниця, скільки років твоїм кедам, якщо ти гуляєш у них Парижем", - слова Андрія Кузьменка, лідера гурту "Скрябін""

Відгук туриста Аккорд тур Валентина (КИЇВ) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 07 грудня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2021
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур В полоні Парижа + Ельзас+ Швейцарія

"Яка різниця, скільки років твоїм кедам, якщо ти гуляєш у них Парижем", — як правильно сказав Кузьма…..

В цей дуже непростий час мати можливість кудись поїхати за новими враженнями та емоціями…. БЕЗЦІННО!!! —велике дякую Аккорд - туру

Франція….. Швейцарія, немає значення скільки ти раз там був (чи вперше), закохуєшся знову та знову, поринаєш в неймовірну ейфорію відчуттів та враження…

Моя відпустка розпочалася з третього разу, коли звонила до туроператора просила хоч кудись мене випустіть

«Випустили» до Парижу, і це було дуже класно, подорожувати в зимовий період незавжди комфортно (мені так здавалось, холодно і все таке), та я помилялась, неймовірні краєвиди, чудові екскурсії, і новорічне вбрання кожного міста, новорічні ярмарки-це такий адреналін, забуваєш про все))

Якщо Вам хочеться побувати в Різдвяній казці, побачити міста в свому святковому вбранні, відчути себе дитиною яка чекає на чудо - зараз саме час))

Залиште всі неприємності та поганий настрій десь далеко, подорожуйте, дозвольте собі стати частиною цього Чуда

Хочу сказати величезне дякую керівнику нашої групи, людині яка зробила все що можна і все що неможна, щоб наша поїздка відбулася максимально комфортно, цікаво, це ЄВГЕНІЙ ГРИГОРОВ —дякую!!! Ти молодець:)) Терпіння тобі, відкривай нові горизонти, покоряй нові вершини, відкривай для себе та своїх туристів нові країни та міста, в тебе все точно вийде)))

Дякую людям які несли за нас відповідальність в дорозі, які прикладали максимум зусиль щоб нам було комфортно подорожувати_це наші водії Тарас та Степан-Ви професіонали, з Вами було весело та комфортно, а найголовніше безпечно подорожувати:))

З повагою та любов’ю Валентина

Реклама
Відгуки про інші тури