Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії здійснюються

"Другий тур в житті, і лише з Аккордом!!! Все продумано до дрібниць. "

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна Любарська (Нетішин) на тур
Поїздка: 11 грудня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Будапешт! + Хевіз!

Давно мріяла про Будапешт, коли щиро чогось хочеш Всесвіт дає тобі те що буде краще для тебе. Коли вперше їхала в тур в травні 2019 року, поставилася з недовірою як можна за 63 євро поїхати в 4 країни і нічого не платити!? І знаєте це можливо!!! Той відпочинок був суперовий. А цього разу поїхали ще більш підготовлені. Ми закупилися готовою сухою їжею просто добавити кип'ятку, чай, кава, термос на 2 літри, який тримає 2 доби!! Теплі в'язані носки (щоб в автобусі ніжки були в теплі, теплий поклик, подушка під голову, дощовики (цього разу вони не знадобилися) було морозно. Портфелі, ножик, навіть хлібчик. Я розумію ніби зі сторони жадної і смішно, але ми не витрачали кошти на дорогі ресторани, і тим більше час, ми підключили інтернет від Київстар і Гугл мепс, і стали кілометри по Будапешту, перший день 20 км, другий 16. Ми запалили капучіно біля будинку парламенту взяли печенюшку і просто на лавочці насолоджувались пейзажем. Це все було як в казці. Українці п'ють капучіно з термоса біля будинку парламенту, та це неперевершено!!

Окреме дякую нашому екскурсоводу - супроводжуючій дівчинці Юлі яка була з нами усі години подорожі. Молоденька, цікава дівчинка, ну ви розумієте в команді Аккорду немає поганих гідів - є просто незадоволені таким прекрасним життям люди, це залежить від різних причин. Люди життя таке цікаве, надзвичайне, усі подорожі просто кайфові, якщо відповідно до них ставитись, з позитивом. Юлічка П.   хоть і юна і молоденька, все у неї чітко і злагоджено, все зібрано, все приготовано, уважна, на всі питання завжди є відповідь. Так тур дешевий 63 євро, але в цьому і родзинка, знаю спати в автобусі впжковато, але тут є плюси, ми доплатили за перші місця 6 євро і вийшло що нікого не було на перших місцях і ми троє розсілися по одному, так нам повезло, але значить так захотів Всесвіт. Обожнюю вашу компанію, і вже шукаємо новий тур!!. Їдемо лише від Аккорду!!!!!!

Р. S. забула згадати про наших водіїв, ну Аккорду в усьому знає толк, водії на найвищому рівні, привітні, цікаві, щедрі, молодці, веселі, винахідливі.
Реклама
Відгуки про інші тури