Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірний відпочинок!

" Накращий подарунок, який можна було отримати на день народження! Море вражень та позитивних емоцій!"

Відгук туриста Аккорд тур larisa (Вінниця) на тур
Поїздка: 17 грудня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Купальні, дегустації та угорська щедрість!

Безумумовно рекомендую! Якщо ви сумніваєтесь, чи обирати цей тур - ВІДКИНЬТЕ БУДЬ ЯКІ СУМНІВИ.

Найперше хочу звернути увагу, що нам пощастило з гідом. Дякую Юлії Покровській за професійний супровід. Молода, енергійна і розумна дівчина, яка супроводжувала нас весь час. Розповіла багато цікавої інформації і допомагала у всьом, що ми запитували.   Тому поїздка пройшла прекрасно. Перевагою звичано є те, що це тур на 3 дні без нічних переїздів, де ви зможете поринути в чарівну новорічну атмосферу Угорщини.

Кордон ми прошли швидко і одразу потрапили до затишного містечка Егер. Спочатку ми дегустували смачні вина і їли традиційний угорський гуляш, що було дуже доречно адже всі були стомені і зголоднілі після дороги. Далі нас чекала вечірня прогулянка по старовиному містечку Егер. Новорічний якмарок, ялинки, концерти та місцева архітектура відкрили друге дихання. Після прогулянки і смакування егерським глінтвейном ми в пянкому та чудовому насторої поїхали до нашого готеля. Ночівля у нас була в містечку Мішкольц. Готель звичайний - чийстий та охайний.  

Наступний день був присвяченний Будапешту. Це просто неймовірно-прекрасне місто!

Ми реласкували в купальнях Графа Сєчені а потім з друзями пішли досліджувати Будапешт. Стільки емоцій і не передати. Собор Св. Іштвана, Рибацький бастіон, Будайська фортеця, місцеві ярмарки та ринки.

І на вечір ми відправилися зі всією групою на екскурсію корабликом по Дунаю. Обовязково, якщо йдіть на цю екскурсію! Прекрасний супровід екскурсовода + безлімітне шампанське створюють захопливу атмосферу. Ми побачили Будапешт з іншої сторони. Після кораблика ми всі дружно співали пісні і в такому гарному насторї приїхали в готель.

На наступни день ми були в інших купальнях. Вже і не вірилось, що ми їдемо назад додому.

Дякую Юлі також за терпіння до всіх вибриків "обдарованих туристів". Так, як були туристи, які не читали ні програми і не слухали загальних правил і мали особисті необгрунтовані претензії.

Обовязково поїду ще з АККОРД ТУРОМ. Рекомендую і вам!
Реклама
Відгуки про інші тури