Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутній Новий Рік у Парижі

"Мій перший автобусний тур. І він перевершив усі очікування :)"

Відгук туриста Аккорд тур Kalashik  (Одеса) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 29 грудня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Закохані в Париж + Страсбург...

Дивлячись як через пандемію європейські країни одна за одною закриваються для українських туристів, до останнього не була впевнена, що вдасться вирватись. Але все вийшло! І вийшло дуже круто!

Нічний сяючий Будапешт створює відчуття казки. Маленькі вулички Нюрнберга занурюють в атмосферу середньовічної Баварії. Пряний та солодкий глінтвейн на Монмартрі та зустріч нового року під Ейфелевою вежею - що ще потрібно для святкового настрою?! А після новорічної ночі ми із задоволенням гуляли маленькими містечками Нормандії, куштували баварський сніданок в Мюнхені, насолоджувались місцевим угорським вином у містечку Егер.

Довелось трохи почекати на кордоні по дорозі в Будапешт, але на свята виїжджали десятки автобусів із Украіни. У зворотній бік кордони пройшли дуже швидко.

Хочу подякувати прекрасним місцевим екскурсоводам, професійним водіям, новим друзям та керівниці нашоі групи Яні Комаринській. Вона створила чудову дружню атмосферу в групі, завжди була на зв’язку, допомагала зорієнтуватись та була уважною до потреб групи.

Вже плануємо наступну подорож ;)
Реклама
Відгуки про інші тури