Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірний Новий рік в Греції!!

"Все було класно, ми навіть не чекали, що буде саме так!!"

Відгук туриста Аккорд тур  ЛІКА ВІТЕР (Татарбунари) на тур
Поїздка: 30 грудня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2022
Голосов 68 «
Всі лідери

Відгук на тур Перше побачення в Греції: Салоніки + Олімп + Метеори + Грецькі Альпи

Доброго дня, шановне панство, всім, хто буде читати цей відгук!! Який ще й буде першим для цього цікавого і захоплюючого туру до красуні Греції! Першому писати і складно, і відповідально, бо треба розставити всі акценти, щоб туристи все зрозуміли і їхали в цю подорож вже з певним багажем знань.

Отож все розпочалося з питання, де будемо святкувати Новий рік? Варіант телевізор з " Сам дома", олів"є, шампанське і потім спати - зовсім не підходив, хотілося вражень і нових емоцій. Вирішили, що треба десь поїхати, але ж цей ковід та й ще "Омікрон" трохи насторожували, але для таких фанатів автобусних мандрів це не завадило. куди ж їхати?? За цією порадою звернулися до Валентини Петрової керівника туристичного агенства "Пегас Туристик" в місті Ізмаїлі, яка неодноразово надавала гарні поради у виборі туру для відпочинку. Валентина Олександрівна порадила новий тур до Греції "Перше побачення в Греції: Салоніки + Олімп + Метеори + Грецькі Альпи", і ми, ознайомившись з маршрутом, погодилися.

Хочу сказати, що сучасному туристу потрібно трохи підготуватися до подорожі в умовах світової пандемії, роздрукувати листи вакцинування, закачати все в "ДІЮ", якщо не мали, пройти швидкий тест, або просто тест, заповнити онлайн анкету, яку придумали греки і румуни, щоб ми помучилися, звірити всі букви в цих бумагах, а ще - зібрати чемодани, не забути туди покласти маски, купальник та шляпу і очки, бо в Греції навіть в січні було спекотно. І от, ми отримуємо інфолист, в якому зазначається весь маршрут та номер рейса 831 та ім"я гіда Юлія Жирнова. Зразу ж в інтернеті прочитала про неї гарні відгуки, і з чудовим настроєм вирушили в мандри.

Хочу сказати, що група у нас була невеличка - всього 15 туристів, а автобус розрахований на значно більшу кількість осіб, тому місця нам вистачало, водії Юрій та В"ячеслав теж - професіонали, тактовні і терплячі люди. Завжди у всьому нам допомагали і щиро відгукувалися на наші прохання. В Ізмаїлі майже всі здали тести і вже спокійно вирушили на зустріч новому пізнанню древньої Еллади. Хочу сказати, що Юлія з самого початку зуміла нас всіх здружити, у неї це гарно виходить, вона має харизму, старається догодити кожному, хоча це справа нелегка. Кордони ми пройшли доволі швидко, хоча чекали гіршого, але все було нормально. Сумки наші особливо не перевіряли і їжу ніхто не викидав, як це було раніше. Автобус мчав нас до міста Салоніки, у який ми прибули десь приблизно в 3 години ночі, Юля домовилася на рецепції про доплату 5 євро, і ми, швиденько заселившись, пішли всі спати. Готель "Вергіна" - нормальна 3 - ка. В принципі все є, що треба, але без електрочайника. А так все було чистеньким, запакованим у целофан - за вимогами. Привітний персонал під час сніданку пригощав нас грецькими смаколиками, дуже смачні тістечка з мигдалем! Сніданок, як сніданок, в принципі все, як у всіх, яєшня, овочі, сири, ковбаски, тістечка, круасани, фрукти, чай, сік, кава, що ще треба?

На другий день відпочинку ми дізналися все про Салоніки, а грецький гід Петрас зробив пішохідну екскурсію незабутньою, потім ми відвідали "Грецькі Альпи" - казкові місця. Краса гір, чисте повітря, кришталева водичка гірських струмочків і водоспади будуть нас дивувати і радувати ще довго. Купалися у відомих ще з часів Олександра Македонського гарячих джерелах під відкритим небом. Гарненько покупавшись, вирушили до готелю, щоб зустрічати Новий рік.

Набережна Салонік, площа Арістотеля - стали місцем зустрічі 2022 року! Феєрверки, шампанське, поруч друзі, гарні побажання, новорічний настрій витав у повітрі, а поруч Егейське море, Біла вежа, інсталяція з парасольками, і сам Арістотель! Вражень вистачить на цілий рік.

Третій день подарував на МЕТЕОРИ. Святі місця, слів немає, це треба все побачити. Захоплює і зір, і душу, і все тіло... Кожен хоч раз у житті повинен там побувати - це безперечно!

Четвертий день - стародавній Діон, Олімп, якщо хтось буде Вас відмовляти від поїздки до Олімпу - не слухайте - їдьте. Це те, що залишиться в пам"яті назавжди. Неймовірно красиві гори, все таке зелене, ніби і зими немає, сонечко світить, пестить засніжені вершини. Петерс та Юлія навчили нас деяким грецьким словам, якими ми звернулися до Зевса. А ще нас там пригощали грецьким вином та шампанським від "Аккорд туру".

Ми весь період туру жили, як одна сім"я, так здружилися, що хотіли б ще поїхати разом ще в якусь подорож, хоча ми всі були різні: різні за віком та місцем проживання, професіями, уподобаннями та бажаннями.

Всі дні було сонячно і тепло. Гарна компанія, прекрасний харизматичний гід Юлія - добавляли щирих та позитивних емоцій, чарівності новорічного дива, радості від спілкування.

Єдине, можливо, що могло не сподобатися - це відсутність шопінгу, так як всі магазини були закритими, бо свято та неділя - в Греції теж вихідний день. Це треба туристам врахувати. Але оливки ми купили і хурму по 1 євро теж.

Додому зовсім не хотілося їхати, але кожній казці завжди є кінець, на жаль.

Хочу подякувати туристичній компанії "Аккорд тур" за таку цікаву та динамічну подорож до Греції, хоч подорож і коротка, але дуже насичена і класна. Пропоную її всім, хто хоче познайомитися з країною міфів та легенд.

Всім друзям передаю привіт - ви неймовірно прекрасні люди!
Реклама
Відгуки про інші тури