Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий Новий рік в моєму житті

"Розпочиналося погано, а закінчилося дуже добре. Спитаєте чому погано? А тому що через одну роззяву яка взяла не той паспорт вся група на кордоні її чекала 2,5 години. "

Відгук туриста Аккорд тур GenkaUA (Вараш) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 29 грудня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2022
Голосов 89 «
Всі лідери

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Це моя друга поїздка з компанією Аккорд-тур, перша була ще в доCOVIDний період та п'ята вдала спроба перебронювання. Яка нарешті втілилася в поїздку мрії. Сам тур приніс дуже багато позитивного настрою та яскравих емоції. 6 днів та 5 країн (Польща, Австрія, Швейцарія, Франція, Чехія) та й транзитом Німеччина.

Джу багато гарної природи та архітектури, особливо порадували Швейцарські альпи - красота яку словами та фото не передати. Дивишся і перехоплює дихання від тієї красоти. А ще дуже повезло з погодою всі дні було сонячно, дощ йшов тільки під час переїзду до Зальцбургу.

Сподобалася робота гідів в містах Краків (Микола) та Зальцбург (Юля) відразу видно, що професіонали своєї справи, вміють гарно і цікаво піднести інформацію до туриста. Хоча під час переїздів нам дуже добре доносила попередню інформацію керівник групи Надія Меда, відразу відчувається що людина вже має великий досвід.

Окрему подяку також водіям Віктору та Володимиру за їх високий професіоналізм, та вміння керувати автобусом по вузьких вуличках, що інколи навіть здавалося як там може проїхати автобус. Підтримували завжди чистоту салону на високому рівні, завжди вранці автобус був прибраний та чистий. Приємно з такими водіями їхати, які також вміють підтримати розмову.

І трохи про керівника Надію Меду - просто досвідчений спеціаліст і педагог. Туристи слухали її, як першокласники свою першу вчительку. Так вміти керувати збірною народу, це ще потрібно повчитися, і не кожний так зможе.

P. S. Були і негативні моменти - це готель у Франції та ніякий там сніданок. Ніколи не міг подумати, що французи настільки жадібна нація.
Реклама
Відгуки про інші тури