Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відгук про поїздку у Тур Вікенд у Будапешт Хевіз 30 грудня 2021

"Тур « Вікенд у Будапешт + Хевіз» був набагато яскравішим та екстримальнішим, ніж я могла собі уявити!"

Відгук туриста Аккорд тур Елена (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 30 грудня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2022
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Будапешт! + Хевіз!

Тур «Вікенд у Будапешт + Хевіз» був набагато яскравішим та екстримальнішим, ніж я могла собі уявити!

Програма туру запланована на два святкові дні, а саме 31 грудня — 1 січня. Але корективи внесло проходження кордону. Доблесні прикордонники влаштували нам справжнє випробовування, і проходили ми його стійко, аж 15 годин! Водії Юрій та Андрій продемонстрували надзвичайну витримку та людське ставлення до туристів: увесь час не заглушували автобус, щоб усім нам було тепло і могли заряджати свої телефони. Наш гід Ліна підтримувала моральний дух, завдяки чому лише кріпла впевненість, що довготривале очікування Новорічного свята зробить його ще емоційнійнішим та яскравішим! Туристи з гумором говорили, що ще не мали досвіду святкувати Новий рік в автобусі, пропонували вивчити віршики, принарядитися відповідно. Duty free підняв настрій! А після проходження кордону й Аккорд нас привітав — на радощах ми пили заготовлене для нас шампанське. І це було так доречно! Ми дійсно в’їхали до Будапешта, як у новорічну казку, — за три години до приходу Нового року. І, здається, місто чекало на нас. Наш керівник групи розказала, де найцікавіші локації з ялинками та ярмарками на площах, щоб ми встигли підживитися і спіймати новорічну ейфорію. Зустрічали Новий 2022 рік веселою нашою компанією біля будинку Парламенту. Від тієї атмосфери аж перехоплювало дух! А далі на нас чекав віддалений готель, 55 км від Будапешта. Але виявився він насправді приємним подарунком. Цікавий інтер’єр, просторі кімнати, м’які ліжка, смачний сніданок і ранкова кава на березі Дунаю… Здається, цього 1 січня кава була найсмачнішою) Наш лінивий ранок трохи затягнувся через потребу відстою автобусу після минулих добових пересувань. Далі пришвидшилися й перший день Нового року провели суперактивно, кожна хвилина розписана, адже програму туру треба було зробити за 1 день. Для нас провели дві цікаві оглядові екскурсії Будапештом, екскурсоводи, напевне, скучили за туристами, викладалися по повній!

Той стан, який дарують ці прогулянки святковим містом, неможливо передати. Крім того, охочі поплавати в купальнях Сечені виконали для себе ще й цей пункт програми.

Завдяки організованій роботі нашого гіда Ліни Малюги ми встигли насолодитися окрасами Будапешта навіть за той час, який нам лишився, попри таке складне проходження кордону. Хоч спочатку здавалося, що це нереально.

Сподіваюсь, матиму можливість поїхати ще з Аккорд-туром, однак стримують бажання подорожувати у свята довжелезні черги на кордоні та повільність митників.
Реклама
Відгуки про інші тури