Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий початок року

"Чудова програма туру, гід Юлія Покровська професіонал своєї справи, дуже мила та привітна, веселі водії, хороший готель, смачні сніданки, після туру залишилось море приємних вражень!"

Відгук туриста Аккорд тур anna_kucherko (Чернівці) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 31 грудня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Зимова відпустка у Польщі!

Було чудовою ідеєю вибрати саме цей тур та цю країну для святкування Нового Року, перший день туру вийшло круто попаритись в термальних басейнах та весело зустріти Новий Рік в центрі Закопане. В другий день ми обрали для себе прогулянку по Закопане, легенький дощик не зміг зіпсувати настій та хороші враження від міста. У третій день ми активно покатались на лижах, а після добряче попарились у саунах та термальних басейнах з неймовірним видом на гори. У четвертий день ми піднімалися на Морське Око, підйом вразив нас неймовірними краєвидами! В п’ятий день у нас була прогулянка по Кракові та переїзд додому.

Додому ми приїхали з морем вражень та емоцій, нам пощастило познайомитись з нашим гідом Юлією Покровською, вона виконувала свою роботу на вищому рівні, та ще й стала для нас чудовою компанією, те ж саме хочу сказати про водіїв.

Це був чудовий тур, рекомендую!
Реклама
Відгуки про інші тури