Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Драйв!

"Три слова про..."

Відгук туриста Аккорд тур Світлана (Миколаїв (Львів)) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 15 січня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Тиждень сніжного драйву

Трапилось так, що за своє життя ніколи не ставала на лижі. А тут випала можливість і я вирішила "закрити гештальт": взяла тур Тиждень снігового драйву 15.01.

Хочу відмітити тих людей, завдяки яким наша подорож відбулась - водія пана Андрія та супроводжуючого нашої групи Теодора.

Пан Андрій - досвідчений, дуже культурний та ввічливий з пасажирами, на дорозі супер адекватний і музика в його машині грала така що всі час від часу підспівували. Дуже дякую за поїздку! Ті три деруни я при нагоді віддам)))

Теодор це не просто супроводжуючий групи, це людина-феєрверк, людина-оркестр, дуже талановитий і розумний. Він може годинами розповідати про кожен закуток Карпат із запалом, із іскринками у очах, що мимоволі задумуєшся "А може це все дійсно важливо і має такий сенс... " Що помітно, Теодор вихований молодий чоловік, кожній жінці чи дівчинці при виході із автобусу ЩОРАЗУ подавав руку і це не може не радувати. Я ще таких супроводжуючих не бачила)) якщо групі трапиться Теодор - значить вам пощастило і ви проведете чудовий час)

Ще передаю привіт нашій маленькій групі, з якими сталась велика дружба. Люди з різних міст України, різні мови, різні поняття, різний вік - все що могло скластися за ті короткі деньки, склалось. За пікніки і за "піонерські зорьки" окремо пасіб!

Загалом, як буде можливість "Завітайте в Прикарпаття, Завітайте, люди добрі, Завше будуть раді вам. Хлібом-сіллю вас зустрінуть, Файну пісню заспівають - Шану нашим світлим дням. "

Інші відгуки Світлана

Реклама
Відгуки про інші тури