Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Море вражнь

"Весь тур пройшов на одному диханні!"

Відгук туриста Аккорд тур Уляна (Львів) на тур
Поїздка: 13 лютого 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Святковий Париж!!! Виїзд з Києва

Перший раз в житті відправилися з чоловіком в автобусний тур. Обирали між відпочинком у Єгипті та автобусним туром "Святковий Париж". Найбільше боялися нічних переїздів, але як виявляється не все так страшно. Комфортний автобус, водії - професіонали, кожні три години санітарна зупинка з чистими туалетами і можливістю випити каву або щось перекусити та перегляд фільмів, які скорочували час в дорозі.

Окрема любов і respekt нашому гіду - Тетяна Стецьків! Все чітко і зрозуміло. Від історії країни до того де можна смачно і недорого поїсти, де дешевше купувати сувеніри, як користуватися телефоном в роумінгу, де поміняти кошти, де сходити в туалет, як купити квиток в метро... Ця людина знає все і в будь-який момент готова допомогти. З таким гідом ти почуваєшся в безпеці навіть якщо зовсім не знаєш мови.

Всі екскурсії ведуть професійні екскурсоводи, які можуть зацікавити не лише поціновувачів історії або мистецтва, а просто пересічного туриста. Також раджу брати ті екскурсії, які пропонуються турфірмою, оскільки так Ви зможете побачити і почути максимум, а не просто самостійно погуляти містом.

Дякуємо Аккорд-туру, нашому гіду Тетяні та нашим водіям Валерію і Володимиру за неймовірні емоції!

Ми дуже задоволені! Цю поїздку ми запам'ятаємо надовго!
Реклама
Відгуки про інші тури