Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перший круасан не комом

"Моя перша подорож - була незабутня."

Відгук туриста Аккорд тур vitaporukh (Львів) на тур
Поїздка: 29 грудня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур В полоні Парижа + Ельзас+ Швейцарія

В цей важкий час дуже приємно згадувати подорож з Аккорд - Туром. Це було лише кілька місяців тому, а таке враження, що було в іншому житті.

Моя перша подорож - була незабутня.

Тур називався «В полоні Парижу» 29.12.2021 р. і я таки потрапила в полон подорожей.

Подорож була спонтанна, та подорожувала самостійно, тому нічого особливого не очікувала, а хотілось просто змінити обстановку на Новий рік. Але ця поїздка, змінила мій світогляд…. І розумію що всі мої фінанси будуть направлені на подорожі)

Досить таки насторожувало, що це Новорічний тур і можемо довго стояти на кордоні, але ми пролетіли два кордони за годину. Першою нас зустрічала Угорщина - місто Будапешт. Часу було більше, ніж достатньо, щоб насолодитись прогулянкою по місту, лиш пожаліла, що не відвідала екскурсію на кораблику з шампанським. Обов’язково спробую наступного разу!

Натомість я бувала на ярмарку, спробувала смачний глінтвейн, покаталась на колесі огляду.

Наступною зустрічала нас Франція - Страсбург, було враження, ніби ми опинились в казці Ганса Крістіана Андерсона, вулички були фантастично прикрашені.

З цього міста ми відправились в Кольмар, маленьке, але таке затишне з цікавою історією.

І ось ми відправились на зустріч з Парижем. Важко підібрати слова, якими можна описати це місто, скільки ж легенд і історій Ейфелева вежа, екскурсія по річці Сена, площа Трокадеро, парк з атракціонами, всі вулички і кафе - це неймовірно!

Хочеться повертатись туди знову і знову, щоб обійти всі екскурсії і музеї.

Останньою зупинкою був Цюрих у Швейцарії, який вразив своєю лаконічністю. Гуляла вуличками, які сяють, відвідала неймовірне озеро.

Хочу зауважити, що всі зупинки були в дуже класних готелях, де були хороші умови і сніданки.

Окреме місце в спогадах залишила наша керівник групи Вікторія Гаврищук, завдяки якій я закохалась в подорожі. Я просила Віку повідомити про поїздку в Італію влітку, бо дуже комфортно було разом з нею в турі. Все було чітко, зрозуміло і весело!
Реклама
Відгуки про інші тури