Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

6 країн за тиждень! Чудова ідея!

"Надзвичайно насичений та цікавий тур! Емоції та спогади на все життя!"

Відгук туриста Аккорд тур Iryna Kashuk (Суми) на тур
ще
12
фото
Поїздка: 07 липня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Амстердам та Париж... запалив та привабив...

Тур придбали ще восени, але потім хвиля коронавірусу та розпочалась війна. Але все ж таки вирішили поїхати та не пошкодували!

У Вроцлаві ми прогулювалися містом. Місто дуже гарне. Із симпатичними будиночками та милими гномами.

У Берліні на факультативній екскурсії побували біля Бранденбурзьких воріт та будинку Рейхстагу. Дуже багато пам'яток, пов'язаних із війною.

По приїзду в Нідерланди ми вирішили поїхати до глибинок Голландії. Це було просто незабутньо! Чарівні будиночки, які неначе намальовані художниками. Вітряки, які стоять біля водойм. Тут ми відвідали музей національного взуття - дерев'яних кломпів, міні-виробництво сиру та їли смаколики на березі гавані у Волендамі. Окрема подяка гіду, подача інформації - просто супер! До речі, він потім проводив і інші екскурсії по Амстердаму.

Амстердам взагалі дуже цікаве місто. Тут можна придбати квіти на квітковому базарі, майже на кожному розі - кофішоп, де продають легкі наркотики. Ну а ввечері загоряються червоні ліхтарі - починають працювати представниці найдревнішої професії.

На шляху з Амстердаму ми побували у Брюсселі. Ошатне місто із помпезною архітектурою та розміреним темпом життя.

Потім ми приїхали у Париж. Місто надзвичайної краси. На оглядовій екскурсії ми побували біля Лувру та біля Нотр-Дам-де-Парі. Дуже рекомендую екскурсію "Вогні нічного Парижу" та відвідати оглядовий майданчик Монпарнас - вид із нього просто шикарний.

У Празі ми були на оглядовій екскурсії. Звісно, місто теж гарне. Але. Після Парижу та нічного переїзду не сприймалось взагалі нічого.

У Кракові відчувається дух середньовічного міста. По місту їздять кінні упряжки:)

Що стосується самої організації туру, то:

- ми, звісно, бачили, що по плану 2 нічних переїзди. Тур із нічними складний. Окрім того, що спиш в автобусі, ще необхідно дотримуватись особистої гігієни на заправках, санітарних зупинках.

- готелі, у яких ми ночували, були досить пристойними. Із чистими постілями, рушниками, чайниками, фенами та елементарними милом та шампунем у номерах. Сніданки теж були гарними. Із нормальним вибором страв.

- керівник групи Оля Єфімець завжди старається зробити програму туру по максимуму. Допомагає із вибором екскурсій, підказує, куди можна сходити у вільний час та що придбати/скуштувати. І ще в неї залізні нерви.

- автобус був комфортним. Вдень працювали кондиціонери. Спекотно та душно не було. Під час нічних переїздів вмикали обігрівачі. Водії Андрій та Іван - просто ТОП.

Аккорд туру це не стосується, але... Якщо Ви плануєте свою подорож, то майте на увазі, що разом із Вами буде їхати ще 40 людей і комфорт кожної людини однаково важливий.
Реклама
Відгуки про інші тури