Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий відпочинок - подорожі

"Весь тур пройшов на одному диханні і був схожий на казку. Відвідали Флоренцію, Рим, Венецію, Будапешт."

Відгук туриста Аккорд тур Бородай Вікторія  (Полтава) на тур
Поїздка: 09 липня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Яскраві нотки Італії: 2 дні в Римі + Флоренція, Венеція

Чи замислювались ви колись, що потрібно людині для щастя?

Мені, наприклад, треба зовсім мало: приємні люди, позитивні емоції і подорожі. Все це подарував мені тур "Яскраві нотки Італії: Рим, Флоренція, Венеція". Після цієї поздки усвідомила для себе на майбутнє просту істину: найкращі речі трапляються випадково. Тому моя вам порада: випала нагода поїхати у подорож? Не задумуйтесь - їдьте! Випала нагода відправитись кудись разом із туркомпанією "Аккорд тур"? Не задумуйтесь - рушайте!)

Так багато хотілося вам розказати, але, чесно кажучи, в голові зараз лише одне: дякую.

За неймовірну ідею, насичений графік, турботу, позитив, нові знайомства, враження дякую вам, туркомпанії "Аккорд тур", супроводжуючій - керівнику групи Тетяні Мошковській, екскурсоводам, водіям. Натхнення вам і професійних звершень, адже те, що ви робите, це надзвичайно круто)) Сподіваюсь, що цей тур був лише початком, першим пунктом у списку наших з вами спільних вершин))

За шалену атмосферу, безмежну дружелюбність, за те, що ми були всі "на одній хвилі", за взаєморозуміння, за почуття гумору дякую всім учасникам туру. Кожен з вас - неймовірно цікава особистість) я безмежно рада, що нам пощастило познайомитись саме у цьому турі і за таких обставин) чекатиму наступних зустрічей)

P. S. Передивляюсь фото і усвідомлюю, що вже скучила... З нетерпінням чекаю наступних зустрічей)
Реклама
Відгуки про інші тури