Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий і насичений тур з чудовим складом

"Багато чудових місць, чудова Яна, яка мило відповідала на всі питання і професійні водії. "

Відгук туриста Аккорд тур Яна (Житомир) на тур
Поїздка: 07 липня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Пристрасть по-іспанськи! Відпочинок на морі!

Почався тур з переживань моєї доньки. Мала день народження на початок туру (керівник групи Яна її привітала, що дуже мило з її сторони) донька переживала, бо сидали ми в Польщі і місця були заду, переживала, щоб (сусіди не розклалися і їй було комфортно, бо всі сідали у Львові) про це від разу повідомила Яну. Яна спокійно віднеслася до просьби дитини і проконтролювала, щоб місця наші ніхто не зайняв. На всі питання і в день і в ночі (так так деякі мали проблеми в номері (не ми) і Яна в ночі вирішувала ці питання. Допомагала з усім, розповідала про тури (відповідала на всі питання доньки, а донька мала їх багато, бо давно подорожує.) Водії професіонали, завжди гарно влягуті і приємно від них пахло. З Акордом плануємо подорож у вересні, будемо просити, щоб з нами їхала Яна, бо професіонал.

Ще один факт: дуже швидко сатрапом я нас довести до Львова, бо ми о 1 мали автобус, а наступний о 7 аж був. І дякуючи Яні і водіям ми встигли.

З мінусів це крісла автобуса. Погано розкладалися і маленька відстань між стільцями, але водії і Яна не мають на це вплив. Дуже дорогі екскурсії і багато довгих переїздів, але Іспанія далеко, тому це зрозуміло. Якщо берете тур Барселону, знайте, покарають на автобусі, зроблять 2 зупинки і все, треба потім самім гуляти.
Реклама
Відгуки про інші тури