Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Побачити Париж і повернутись знову

"Здавалося, що Фортуна супроводжує наш тур від початку і до кінця. Найкраща керівниця найкращої групи з найкращими водіями у найкращій мандрівці справили фантастичне враження до щему в серці і сліз щастя."

Відгук туриста Аккорд тур Kvitka (Черкаси) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 08 липня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

Подорож з Акордом до міста мрії - Парижу перевершила усі сподівання досвідченої мандрівниці. Керівниця групи Юлія Богачова професійно ладнала з усіма логістичними питаннями, створивши групу у вайбері та дублюючи туди час сніданку, виселення з готелю, зустрічей у вказаних місцях (геолокації яких теж Юля надсилала у групу). Завдяки Юлі та згуртованій групі усі виїзди відбувалися вчасно і кожен міг насолодитися Будапештом, Мюнхеном, Зальцбургом та Парижем на повну силу без зайвих стресів. Мабуть, тут доречно зауважити, що на кордонах і туди, і назад ми були єдиними і пройшли їх рекордно (упродовж години) швидко та ще й отримали тістечка від угорських прикордонників.

Усі переїзди були адекватними за тривалістю, автобус комфортний, зупинки вчасні, санітарні зони охайні. Надивовижу усі без винятку готелі справили чудове враження - чисті, стилізовані, з ситними європейськими сніданками. Особливе місце в серці посів готель Ibis Paris Orly Rungis в Парижі за затишок, комфорт, аромат, смак, посмішки персоналу та гостей.

Гіди, які відкривали нам таємниці Будапешту, Мюнхену та Парижу залюбили кожного у ці міста і, вірю, що заохотили повернутися туди знову. Нарешті з третьої спроби і я поглянула на Буду і Пешт іншими очима ;). Особливо хочу відзначити україномовних гідів по Будапешту і Мюнхену - сльози застилали очі від усвідомлення, що у серці Європи звучить українська мова. Про Зальцбург я тут умисно промовчу - свої відгуки про гіда група написала окремо, а батьківщина Моцарта - прекрасна і неадекватній пані гіду Зінаїді не вдалося зіпсувати нам враження.

Неймовірний Париж полонив серце! Шампанське під Ейфелевою вежею у сяйві вогнів, пікнік у садах Тюїльрі (le jardin des Tuileries), прогулянка Латинським кварталом, пошук на цвинтарі Père Lachaise захоронень Шопена, Мольера, Оскара Вальда, Джима Морісона..., насолода безкраїм містом з Монмартру, візит до кварталу La Défense, захват від Лувру,  Notre-Dame de Paris,  Place de l'Hôtel-de-Ville,  Place de la Concorde,  Champs-Élysées,  Jardin du Luxembourg,  Basilique du Sacré Cœur,  Sorbonne,  arc de triomphe de l’Étoile, повний захват від архітеектури, атмосфери, величі і усвідомлення історичних подій, постатей та доль, свідками яких стали будівлі та вулиці Парижу.... Від грандіозності Версаля захоплює подих....

Париж полонив серце, у Париж варто повертатися знову і знову, Париж надихає і окриляє!

Щиросердна вдячність Акордтуру за незабутню подорож і незабутній день народження моєї доньки, адже подарунок Акорду - келих шампанського у вогнях Ейфелевої вежі - безцінний!!!
Реклама
Відгуки про інші тури