Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірний відпочинок в Чорногорії

"Перший досвід поїздки в іншу країну саме на автобусі. Організація туру - на вищому рівні, постійно відчувалось турбота, а головне, враховувалися всі прохання і побажання. А сама країна - взагалі вище всяких похвал. Однозначно рекомендую відвідати!"

Відгук туриста Аккорд тур Світлана (КИЇВ) на тур
Поїздка: 17 липня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Мій маленький рай - Чорногорія!

Моя історія почалась з того, що я терміново шукала тур на певні дати, і мені потрапився варіант поїхати в Чорногорію. Так як я ніколи раніше там не бувала, і шукала я саме тур з морським відпочинком, я дуже сильно зраділа такій можливості. Трохи хвилювалась, як все буде організовано, який буде автобус, готель, чи встигну я до поїзда при поїздці назад. На щастя, всі хвилювання були даремні! Автобус був дуже комфортним, а водії - справжніми профі. Чесно, я навіть  не уявляю, яка повинна бути витримка, щоб проїхати таку величезну відстань і виглядати бадьорими!

Мені ж дорога далась важко, поїздка зайняла 26 годин, і це був найважчий момент зі всієї подорожі. Думаю, що це індивідуально, тут потрібно просто перевірити на собі, щоб знати напевно (в мене, наприклад, боліла голова, скоріш за все, від непривички і від того, що укачувало). Тим не менш, це важливий момент і варто правильно розраховувати свої сили.

Коли ми прибули до Чорногорії і заселились в готель, я дуже зраділа тому, як він виглядає: це був просторий номер з 3-ма ліжками (хоч ми були вдвох) і терасою з видом на море! Це щоранку додавало чудового настрою. На терасі був також столик з 3 кріслами, і було неймовірно приємно вечеряти (чи обідати) з красивим видом.

Сам готель знаходиться в дуже вдалий локації на початку Будви, що дозволяло нам з легкістю ходити на пляжі сусідніх містечок Бечичі і Рафайловичі. Це справді важливий момент, адже пляжі там на порядок кращі, менш завантажені людьми, а ціни в кафе нижчі, ніж в Будві. Дорога туди в нас займала приблизно 20 хвилин,   і, чесно кажучи, завжди приносила неймовірне задоволення, адже по маршруту можна було роздивитись місцевість, пофотографуватись та поспілкуватись з місцевими жителями, які виявились надзвичайно приємними і відкритими людьми.

Сама Чорногорія мене просто вразила своїми красотами! Коли плаваєш в ідеально прозорій чистій водичці Адріатичного моря з видом на величні гори, які просто наче нависають над пляжем - прямо дух захоплює! Ніде нічого подібного я не бачила!

Також, з Будви можна здійснити морську поїздку на кораблику до острова святого Миколая,   там я рекомендую обійти острів і знайти дикий берег під скелею.   Види там -   неймовірні, людей немає, можна відчути себе справжнім мандрівником на безлюдному острові. А навпроти - скелі, між якими можна проплисти... там така краса!

Окремо хочу подякувати нашому керівнику групи Інні, яка доклала максимум зусиль, щоб усім туристам було максимально комфортно! Вона враховувала абсолютно всі побажання, часто навіть такі, які суперечили одні одним, і завжди знаходила оптимальне рішення, щоб всі були щасливі. Насправді,   це дуже цінно! В дорозі вона завжди ділилась актуальною і цікавою інформацією,   та і взагалі була дуже милою, приємною та відповідальною.   Величезне дякую за таку організацію туру!

З мінусів я можу написати  лише те, що сніданки в готелі були доволі скромними,   а головне, без права вибору блюда) не завжди це було смачно. Проте це для нас було не найголовніше,   в цілому сама атмосфера під час сніданку була чудовою) адміністратори готелю були дуууже приємні, також вирішували всі проблеми, що компенсувало такі-собі сніданки)

В цілому, враження від поїздки - фантастичні! Це краще проведення часу, можливість перезавантажити мозок і тіло, і побачити щось справді казкове.   Однозначно і від щирого серця рекомендую!
Реклама
Відгуки про інші тури