Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасний відпочинок

"Ми залишились дуже задоволені даною поїздкою. Все було на найвищому рівні."

Відгук туриста Аккорд тур NATA (КИЇВ) на тур
Поїздка: 22 липня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

У нас була дуже класна група, було весело. Наш гід Аліна просто чудова. Протягом поїздки були деякі форс-мажори, які не залежали від організаторів (закрили Версаль на 3 години, тому що у якогось чоловіка стався серцевий напад, у Парижі був останній день велогонки тур де Франс і все було перекрито поліцією), але Аліна з гідністю виходила з цих ситуацій і вирішувала все на нашу користь. Вчасно робилися санітарні зупинки, давався час на перекус. Претензій до Аліни немає зовсім. Дуже вдячні за супровід групи. Молодчина. Звичайно, всім догодити неможливо, тому що є такі люди, які усім незадоволені і потребують до себе зайвої уваги. Але таким краще їздити самостійно, а не з групою. Бо в колективі 30 осіб не можна себе ставити вище за інших.

Також дякуємо водіям за нашу безпечну поїздку.

Готелі були гарні, особливо сподобалися сніданки у Франції, де ми провели 3 ночі. В Парижі у нас було багато часу - 2,5 доби. Тому встигли подивитися багато чого і з екскурсоводом, і самостійно, і походити по магазинах, в ресторани, в парфумерію.

Вільний час у нас був і в Мюнхені, і в Зальцбурзі. На жаль, в Будапешті в останній день вільного часу не було. Бо з отеля ми виїхали о 10:00 до України, по дорозі заїхавши в Егер. Можливо, якби не було охочих їхати в Егер на гуляш, то побули б краще в Будапешті. Хоча я там вже була. Але хотілося б попасти в купальні Сечені. Але то таке, я не переймаюся.

Вчора приїхала додому і вже знову хочу в тур. Тричі їздила з Аккорд-туром і отримую велике задоволення від цих поїздок. Дякую за вашу справу!!! Зустрінемось ще.

Інші відгуки NATA

Календарь 24.05.2019 - відгук на тур Вітаю, милий Амстердам!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури