Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Бомбезний тур!

"Казковий відпочинок!"

Відгук туриста Аккорд тур Meri (КИЇВ) на тур
Поїздка: 22 липня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

Велика подяка агентству Аккорд туру за добре організований та ретельно спланований тур!!!

Рейс № 863.

Хочу висловити величезну подяку і найкращі побажання досвідченому гіду, що супроводжувала групу - п. МАРІЇ МАТКОВСЬКІЙ!!! Людина на своєму місці. Привітна, добра, цікавий співрозмовник, професіонал своєї справи! Керівник групи під час всієї поїздки була уважна до туристів, давала вичерпну інформацію по питаннях.

Також подяка водіям автобуса Олегу & Олегу. Дякуємо за розуміння, гарний настрій і позитив!!!

Поділюсь своїми враженнями від цього туру:

День 1.

Кордон перетнули швидко, так як були першими. Приїхали в Будапешт. Вільний час - 40 хв. в центрі міста, потім на денний кораблик з шампанським))). Парламент бомбезний, дуже гарне, аристократичне місто!

Поселення в звичайний готель без кондиціонера в 22-23.00. В Угорщині було дуже спекотно. Сніданок нормальний, голодними не залишились).

День 2.

По програмі у нас була «циганська» Падуя))), враховуючи сильну спеку, гід Марія запропонувала всім на озеро Гарду, але ж контингент зібрався пенсіонерів вчителів, з яких 6 осіб захотіли в місто (((. Екскурсія в 40 градусну жару в період сієсти це взагалі))). Поселення на території Італії в готель з кондиціонером).

Зранку, на сніданку, ми були «глибоко вражені» гостинністю італьяшок - круасан і капучіно))).

День 3.

Переїзд до Франції. Франція - моя любов! Які там красоти відкриваються: гори, море… мені дуже схоже на ЮБК. По дорозі заїзд до фабрики Фрагонар, ми вже були в Парижі. Далі - НІЦЦА… Розкіш, багатство. Побували на безкоштовній оглядовій екскурсії не до кінця, щоб час не витрачати. Самі прогулялись по центру, тому що там гарне розташування - все поряд і потім на лазурове МОРЕ. Воно прекрасне…Обов‘язково КОРАЛКИ, тому що великі каміньчики на пляжі, і в морі! Ми брали з собою, але їх можна поруч придбати. Інші туристи поїхали на екскурсію в Монако. Збір в 21.00 вечора, далі ми відправились в нічний переїзд до містечка Емпуріабрава.

День 4.

Приїзд в містечко Емпуріабрава, Іспанія в 5.00, ще було темно, прохолодно. Краще з собою брати легенький пледик, пригодиться в автобусі. Тримати саме цінне, гроші, паспорти біля себе!!! Пішли на пляж, чекали світанку, сонця, тепла. Море чисте, тепле, захід пологий, дрібний пісочок, багато фрунцузів). До 12.30 побули на пляжі і вирушили на безкоштовну дегустацію іспанський вин, сирів, хамону, було супер))) Іспанці дуже щирі, що є приємно. Переїзд на курорт Ллорет де мар, поселення в готель та вечеря. В Іспанії готель був сучасний, молодіжний, з галасливими сусідами до ранку))). Харчування шикарне, на любий смак!!!

День 5.

Сніданок в 08.00 та виїзд на обзорну до Барси. Цілий день екскурсії в Барселоні. Встигли на вечерю. Прекрасне, гарне місто, відкрила для себе ще одну красоту). Таксі в Барсі вигідніше (по лічильнику), чим метро. До речі, в Барселоні та в Італії, в громадських місцях, в транспорті, потрібно МАСКИ.

День 6.

Сніданок, виселення з готелю в 11.00. Ми були зранку після сніданку на морі курорту Ллорет. Море дуже чисте, насичене темно - голубим кольором, ніби в Ялті. Захід не такий пологий, але море приємне, тепле. Карточку здали, валізи занесли на зберігання, а самі гуляли, ходили в супермаркет. Мінеральна вода - 0,40 €, банани в середньому за 1€, приблизно такі ціни, як і в нас). Картами банку розраховуватися вигідніше, ніж готівкою.

Виїзд з готелю в 15.00 і нічний переїзд до курорту Лідо ді Езоло, Італія.

У нас був автобус старий, не зручний, кондиціонер не охолоджував, так як потрібно, крісла не розширювалися, але хоч можна було одному на двох бути)))

Через кожних 3,5 години були санітарні зупинки, де можна було ще щось придбати з харчування.

День 7.

Приїзд в 7.00 ранку на Адріатичне море. Море одеське))), відрізняється від курортів Іспанії). Годину покупались і вирушили до Венеції. В транспорті в масках всі! 30-40 хв. громадським автобусом, потім 30 хв. ще на катері. Венеція прекрасна, моя мрія дитинства збулася))). Обзорка, гранд канал на крутому водному таксі, година вільного часу і в 16.00 виїзд з Венеції. Приїзд в готель біля Будапешту, нічне поселення в 3.00 ночі.

День 8.

Сніданок, виїзд з готелю в 11.30. Хто хотів на гуляш - 1 година, інші гуляли по парку в місті Егер, далі успішне проходження кордону.

Поїздка пройшла на УРА!!! НІЦЦА, ВЕНЕЦІЯ, БАРСЕЛОНА, БУДАПЕШТ - КРУТЬ, і КАЗКОВЕ МОРЕЕЕ…

Дякуємо за гарно організовану поїздку! Залишилися дуже задоволені!

Стільки краси, нової інформації, багато вражень.

Бажаємо вам багато туристів, успіхів та тільки процвітання!!!

Реклама
Відгуки про інші тури