Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Не все те золото що блищить!

"Спеціально брала відпустку щоб відпочити у подорожі, а тепер треба продовжувати відпустку, щоб відпочити від цього туру. Якщо не маєте нічого проти постійного сидіння в автобусі і сну години 3-4 - тур саме для вас!"

Отзыв туриста Аккорд тур Victoria (Ровно) на тур
Поездка: 24 июля 2022
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Август 2022
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Рим притягивает нас! Вена, Флоренция и Венеция!

Для нас тур почався з новини в останній день про перенос виїзду з ночі на ранок, хоча білети до Львову вже були куплені.

Те, що ми застрягли на кордоні з Польщею майже на 8 годин і мусили проїхати мимо Кракова, де особисто мене чекали - це ще було нічого. Принаймні, вини організаторів туру тут не було.

Так як тур пропонує відвідини багатьох країн за відносно малий проміжок часу, то будьте готові, що в самих містах, які ви відвідаєте, ви пробудете зовсім мало. Скоріше всього це буде обов’язкова екскурсія і близько години вільного часу, що для таких великих і красивих міст зовсім не достатньо.

З екскурсоводів сподобалася лише Анна, яка проводила екскурсію по Риму і Колізею. До речі, Аккорд-тур, ви попереджайте що частина екскурсій будуть російською. Особисто я цю мову не сприймаю і якби знала про це, то б в житті не поїхала з вами в тур.

Там, де сиділи ми, було відчутно, що працює кондиціонер, а в кінці автобусу температура була десь під 30 градусів.

І деколи складалося враження що водії возять картоплю, а не живих людей.

Незрозуміло навіщо бронювати готелі так далеко? Я ніколи не їжджу в тури з нічними переїздами, а виявилося що це саме такий тур. Спати по 3-4 години в цьому туру доведеться практично кожну ніч. А готель у Італії, в якому ми ночували двічі, пропонує дуже “цікаву” послугу - платний Wi-Fi, проте не пропонує чистих рушників.

Ще незрозуміло навіщо запихати в тур нові місця, якщо на заплановані не вистачає часу? Це щоб зібрати додаткові гроші з туристів? До прикладу, в Будапешті, неймовірно красивому у плані архітектури місті, ми пробули 45 хвилин (ми мали свої плани на це місто, але, звісно, часу на них не вистачило, і нам про це сказали вже у Будапешті), зате заїхали на півтори години у Егер (якого не було в програмі туру), село з кислим вином, здирницькими цінами і поганим ставленням до українців.

У Львів ми приїхали о 5 ранку, провівши годин 12 у дорозі. У моєї мами, з якою ми їздили, страшенно опухли ноги, їй було боляче ходити (хоча вона ще не людина старшого віку), ми ледве добралися додому. По приїзду додому зверталися до лікаря, так як одна нога залишалась опухлою і боліла.

З Аккорд-туром я більше ніколи в житті не зв’яжуся - організація туру жахлива! Після нього потрібно відпочивати у два рази довше, ніж йшов сам тур. Крім того, цей тур явно потрібно перероблювати - збільшити дні туру, або зменшити кількість міст для відвідин. Крім того, якщо ви об’єднуєте кілька турів в один - то має бути 2-3 керівників групи на таку велику кількість людей.

Добре подумайте, перш ніж їхати у цей тур; повірте подорожувати по Європі можна не тільки постійно сидячи в автобусі.
Реклама
Отзывы о других турах