Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

В гостях у Швейцарії

"Одна із мрій здійснилась - замок Нойшванштайн! Мріємо далі... "

Відгук туриста Аккорд тур Альона (Кривий Ріг) на тур
Поїздка: 25 липня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Ця подорож планувалась ще в лютому 2020 року, на неї було багато сподівань і надій. Але в березні 2020 року сталася пандемія і подорож перенеслась на невизначений час. Було багато сподівань, що 2022 рік принесе зміни на краще, закінчиться пандемія і подорожі відмовляться. Та сталося не так, як гадалося. Після 24 лютого ми взагалі не думали про відпочинок. Але від долі не втечеш і 12 липня мені зателефонував турагент і повідомив, що саме цей тур планується і чи не хочу я поїхати. Радості не було меж. Нарешті мрія побачити замок Нойшванштайн здійсниться!

І ось 25 липня я в автобусі в напрямку кордону. А далі Швейцарія і радісні зустрічі та екскурсії...

Нашим гідом була Оксана Гончарук. Це майстер своєї справи, яка дуже любить свою роботу, знає її, вдосконалює свої навички. Протягом всього туру ми чули цікаві розповіді про кожну країну, її традиції і місцеві звичаї. Завдяки їй побували практично на всіх екскурсіях, і Швейцарія розкрилась для нас з усіх сторін, від Цюріха до Швейцарських Альп.

Хочу особисто подякувати їй за цю можливість. Побажати їй здоров'я, добра, миру та світла, щоб життя ніколи не було затьмарене смутком. Оксано, вдалих Вам подорожей, чемних туристів і яскравих вражень!

Також хочу відзначити майстерну роботу водіїв. Автобус чистий, комфортний, завжди вчасно санітарні зупинки.

Ще раз дякую і до нових зустрічей!
Реклама
Відгуки про інші тури