Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок в Італії

"Поїздка пройшла чудово, додому привезли цілу купу неймовірних, позитивних вражень"

Відгук туриста Аккорд тур Natine57 (Львів) на тур
Поїздка: 03 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Яскраві нотки Італії: 2 дні в Римі + Флоренція, Венеція

З Аккордтуром це наша друга поїздка. Перша була також до Італії, а також до Австрії та Угорщини. Дуже хотіли побувати у Флоренції, тому й обрали цей тур. І не помилилися. Флоренція прекрасна своєю архітектурою. Сподобалася нам екскурсовод, яка проводила оглядову екскурсію по Флоренції. До Пізи, чесно кажучи, ми поїхали за фотографіями, але екскурсовод настільки пізнавально і цікаво розповіла про особливості архітектури, історію будівництва, що ми отримали цілу велику порцію позитиву і задоволення від обраної факультативної екскурсії. Але Рим нас просто вразив свою красою, могутністю, величчю. Хоч ми мали ніби достатньо часу, аж 2 дні, щоби побачити найкрасивіші місця в Римі (Колізей, Ватикан площа Венеції і т. д.), але при нагоді обов'язково ще раз відвідаємо це величне місто. Воно того варте. Венеція, як завжди, прекрасна. Екскурсовод Ліліана провела для нас незабутню, дуже цікаву екскурсію Венецією. В Будапешті ми були недовго, до 3-х годин, але цього цілком вистачило для факультативних екскурсій та купалень у термальних водах.

Тепер про готелі. Ночували ми у 3-х різних готелях. Найбільше нам сподобався перший. Зручне ліжко, кондиціонер, смачний сніданок. Другий готель теж дуже хороший, але кондиціонер виконував свою роботу на 60%. На сніданок було всього вдосталь, але тамтешній персонал не подбав про відповідну кількість посуди, тому на мюслі з молоком ми тільки подивилися, але не мали змоги скуштувати їх. Натомість було достатньо круасанів, кава і чаї на різний смак, голодним точно ніхто не залишився. Третій готель був дуже хороший. Зручні, комфортні ліжка, сніданок також був різноманітний і смачний.

Щодо автобуса та водіїв, то прошу надалі обирати їх більш ретельно, оскільки багато хто з туристів зіткнулися з відвертим хамством і непрофесійністю водіїв в цьому турі. В Будапешті ми загубили цілу годину, бо водії не дали собі раду з переїздом від угорського парламенту до площі Героїв. Причому наш гід п. Тетяна перед тим, як вийти біля парламенту з групою туристів для екскурсії "Таємнича Буда" попередила їх про деякі зміни в русі дорогами Будапешту через ремонтні роботи. Водії - це єдиний негативний момент в даному турі.

Наш гід, п. Тетяна, це просто професіонал у своїй роботі. Вона нас пильнувала як своїх дітей. Перед початком туру у вайбер групі надіслала детальну інформацію щодо підготовки до подорожі. Санітарні зупинки здійснювалися на прохання туристів навіть частіше, аніж було наперед заплановано (скажу чесно, це не всім подобалося, адже всі прекрасно розуміли, що зупинка на 35 туристів це + 1 година в дорозі, але що поробиш з капризними туристами?). П. Тетяна чітко інформувала нас у самому автобусі і у вайбер протягом всієї подорожі про розклад на кожний день, загалом виконувала свою роботу на 1000%. Можу запевнити, що туристи, які поїдуть в подорож з п. Тетяною, будуть в повній безпеці, позитивні емоції, гарний відпочинок вам гарантовано. Будемо рекомендувати Аккордтур своїм знайомим і планумо і надалі наші поїздки з вами.
Реклама
Відгуки про інші тури