Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дуже активний відпочинок!

"Все почалось круто з самого початку, як тільки ми сіли у Львові в автобус) Юлія Жирнова - це наш гід, Юля супроводжувала нас протягом усього туру, завжди була поруч і вирішувала будь-які питання)"

Відгук туриста Аккорд тур JuliaLobchi (Біла Церква) на тур
ще
15
фото
Поїздка: 02 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Амурний тиждень в Амстердамі і Парижі!!!

Нам дуже пощастило з гідом Юлією Жирновою, це той випадок, коли людина 100% на своєму місці. Юля вирішувала будь-які питання, абсолютно, без перебільшень. Щодо самого туру: дуже насичена програма, за тиждень встигаєш побачити багато міст, країн - це надзвичайна можливість за таку доступну суму (321 євро) побачити та почути так багато! Водії Володимир та Віталій - майстри своєї справи, дуже пунктуальні, дуже уважні, працюють по графіку, то ж можна не хвилюватись щодо дороги - все дуже безпечно

Загалом, тур чудовий! Плюсів дуже багато, готелі - доволі хороші, особливо прекрасним був готель у Франкфурті, номер - шикарний, ресторан на 19-му поверсі з панорамним вікном, сніданок - неймовірний. Найгірший готель був у Брюсселі (Ibis), без можливості відчинити вікно, дуже маленька кімната та дивна душова кабіна, яка не розмежовується зі спальнею.

Якщо говорити про мінуси таких турів - то це швидкість, у кожному місті часу не так багато, гід має контролювати наш час та підганяти групу, інколи здавалось, що ми на марафоні, дуже швидко бігали, але зрозуміло чому. Щодо автобуса: кондиціонери справні, єдине чого не вистачає - це можливість підзарядки електронних пристроїв. Інколи зустрічаю автобуси з такою можливістю на кожному сидінні - надзвичайно комфортно! У нашому турі це було проблемою, адже всі знімають відео, фотографуються, а можливості підзарядити гаджет немає.

Чи поїду я ще у подорож з Акорд? Безперечно так! Емоціі неймовірні! Дякую Юлії Жирнові за те, що зробила нашу відпустку саме такою та Акорду за можливість бачити світ за доступні кошти️

Вже підбираємо наступний тур навесні

Реклама
Відгуки про інші тури