Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорожі на місця сили

"Подорожі так потрібні, Це розуміють мої рідні, Життя летить, годі чекати, Потрібно разом мандрувати. Хай кажуть інші, то не час, Запрошую у мандри й вас, Нові місця, їх так багато, І їх потрібно відчувати."

Відгук туриста Аккорд тур Леся (Тернопіль) на тур
ще
28
фото
Поїздка: 06 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Я була в автобусному турі «Рим притягує нас». З чудовим керівником групи Наталією Попірник і відповідальними водіями автобуса Русланом та Володимиром. Це тур не є відпочинковим та легким, але для вражень і цікавих моментів, це саме те. Неймовірно сильні міста, які є місцями сили: Краків, Відень, Флоренція, Піза, Рим, Венеція та Будапешт. Організація усіх екскурсій, дороги та проживання була на належному рівні, тому хочу подякувати усім з турагенства, хто був причетний до його організації.

А особливо керівнику групи Наталії, адже саме на її плечі лягала відповідальність за багато всього під час туру. А ще такі різні люди…Та ще й втома і високий енергетичний та емоційний рівень, що люди черпають у таких сильний місцях. Тому це було дуже професійно і чітко, Наталія вміла допомогти, підтримати та заспокоїти кого потрібно. А водій Руслан, це справжній капітан корабля (автобуса). Все професійно. В автобусі туристи були у безпеці, чистоті та відносному комфорті. Адже відстані долались досить великі, та ще й під час літньої спеки.

Дуже хороші екскурсоводи в усіх містах. (особливо приємно було слухати екскурсії рідною українською мовою). Дякую за вашу роботу і бажаю вам розвитку, подальшого вдосконалення та процвітання.

Реклама
Відгуки про інші тури