Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий мікс з екскурсіями і пляжним відпочинком

"Було дуже насичено, яскраво та емоційно. Ні хвилини нудьги, одні враження змінялись іншими з новою країною. Погуляти екскурсією і уже увечері бути на морі та дивись на захід. Гарне місце для активного релаксу та розвантаження"

Відгук туриста Аккорд тур Pearl (КИЇВ) на тур
Поїздка: 03 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сієста у греків:  відпочинок на Егейському морі + Охридське озеро + Белград

Це був неймовірний відпочинок у цьому році! Перш за все, хочу подякувати Аккорд-туру за підбір туру, а також нашому гіду - Діані Сафоновій за гарну організацію відпочинку, підказки та рекомендації, і те, що вони розділила з нами ці яксраві моменти!

Перший досвід автобусного туру на морі обернувся казковими згадками про Скоп"є, Охрид, Паралію, Скіафос та Белград. Дуже активний відпочинок, за день можна змінити три країни, багато чого побачити та насолодитися неймовірними грецькими краєвидами. Окреме місце заслуговують порції їжі у греків - так, вони дійсно великі) Скіафос подарує занурення у вузькі грецькі вулочки та білі будинки, Олімп - чудовий вид з гори та розуміння того, що ви стоїте на землі, де колись жили Боги. Охридське озеро більше схоже на море - дуже велике та неймовірно прозоре.

Цей тур ідеальне місце для перезавантаження та отримання суперових емоцій! Дякую!
Реклама
Відгуки про інші тури