Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

4 країни безмежних емоцій

"Чудові країни, професійний супровід туру, розкішний готель, незабутні спогади) "

Відгук туриста Аккорд тур olesia_y (Львів) на тур
Поїздка: 12 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень

Вчора повернулися з туру, а вир позитивних емоцій ніяк не вщухне! Побувати у чотирьох країнах, отримати про них цікаву інформацію, обравши за бажанням відповідні екскурсії (а їх тут величезний вибір), жити в розкішному готелі, мати чудового гіда від туристичної фірми пані Надію, фахових україномовних екскурсоводів у кожному місті, відповідальних водіїв - ось ну дуууже коротенький опис туру)

Засмутила, на жаль, поведінка наших туристів - групи медиків швидкої допомоги з Львівщини (Яворівський, Мостиський райони), які вели себе зухвало, незважаючи на присутність інших людей, галасували під час нічних переїздів, безпричинно турбували гіда, створювали конфліктні ситуації, вживали алкоголь.

Захоплююся стриманістю, виваженістю, професійністю нашого гіда пані Надії, яка вміло знаходила вихід у найскладніших ситуаціях. Проте вважаю, що присутність горе-сусідів в автобусі не зіпсувала загального враження про фантастичний тур, а, навпаки, спонукає до пошуків нових мандрів, емоцій, вражень. І обов'язково з "Аккорд-туром"!

Успіхів вам і мирного неба нам усім!  
Реклама
Відгуки про інші тури