Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя найкраща подорож

"У нас була чудова група, круті водіі і супер крута гід Іринка"

Відгук туриста Аккорд тур Yulia (Ірпінь) на тур
Поїздка: 03 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

Хочу розповісти про чудову поїздку, поїздку моєї мрії в тур Побачення в Парижі, яка тривала з 03.08-09.08.2022 р.

В мене просто немає слів. Це було неймовірно))

Це була просто не забутня подорож!!! У нас була чудова, весела і пунктуальна група, яка збиралася завжди вчасно і ми ніколи не запізнювалися. А ще у нас була неймовірно чудова гід Іринка Кіяшко, вона просто молодчинка, професіонал своєї справи, яка дуже сильно любить свою роботу). Дякуємо Вам Іринко. Всі мої поїздки починаючи з 2012 року від Акорд туру, але такого чудового і крутого гіда у нас ще не було. Іринка це неймовірно добра, чуйна людина, яка все чудово організовувала, всім нам допомогала і вирішувала всі питання швидко і прекрасно. Іринку потрібно нагородити грошовою премією;) Нас було 43 туристи і Іринка мала підхід до кожної людини (а люди були різні). На всіх екскурсіях була завжди поряд з нами. Все нам підсказувала, хвилювалася за нас, давала поради щодо сувенірів, які краще придбати, просто молодчинка. Акорд туру потрібно більше таких гідів, як Іринка (але Іринка найкраща). Також нам дуже сподобалось розповідь Іринки в автобусі про Европу взагалі, дуже багато цікавого дізналися. Дякуємо тобі Іринко за чудову і незабутню подорож).

Також хочу подякувати нашим чудовим водіям Степану і Василю за нашу безпеку, вони професіонали своє справи, молодці, велике Вам дякую за це. Водії були дуже чемні, уважні, охайні і завжди нам допомогали. Іхати з такими водіями просто чудово та комфортно.

Відвідали ми 4 країни (Угорщина, Німеччина, Австрія та незабутня Франція-Париж).

Всі країни були чудові, дуже багато побачили цікавого, але найбільше покорив моє серце Париж))))

Це було щось просто неймовірне... В Парижі ми були 3 дні і 2 ночі, але цього виявилось мало (прохоння добавити в цей тур більше днів перебування в Парижі).... Скоро повернуся знову)))

На останок нашого туру ми відвідали долину красунь Егер... Там було дуже класно, нам дуже сподобалося.

Дякую Вам Іринко за чудовий і незубутній тур. Все було просто супер, Ви молодчинка.. Ми вже хочемо їхати знову...

Единий мінус в цьому турі - це границя... Яку ми проходили цілих 7 годин (((На кордон приїхали 0 12:00, а з кордону виїхали о 19:00 ((

Дякую) До нових зустрічей.
Реклама
Відгуки про інші тури