Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя незабутня подорож

"Початок туру був позитивним. Нам попались гарні місця, чудовий керівник. Весь тур пройшов на одному диханні! Чудові міста, цікаві екскурсії. Моя мрія здійснилася! "

Відгук туриста Аккорд тур 46 (КИЇВ) на тур
Поїздка: 03 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

Нещодавно я повернулася з чудового туру "Побачення в Парижі + Мюнхен", який тривав 7днів - 03.08-09.08.2022р.

Щодня ми відвідували нові цікаві місця. Познайомилися з 4країнами - Угорщина, Австрія, Німеччина та Франція. Нічний Будапешт - чудовий! Мюнхен - цікавий, але було мало часу, щоб познайомитися з ним більше (Адже на кордоні витратили 7год). Зальцбург - історичний, я вперше побачила, де проживав Моцарт. Але найбільше мене вразив Париж, який я так довго мріяла відвідати (Спочатку пандемія, тур переносили, у 2021р. змінили тур. Знову 2 лютого придбали тур в Париж. А ж тут - війна. Вже навіть не надіялась, що мрія здійсниться). Але попри все, мрія стала реальністю. Париж - це місто мрії, яке мене зачарувало. Враження просто неймовірні. Шампанське під Ейфелевою вежею у сяйві вогнів - це просто СУПЕР! Париж полонив моє серце. Я неодмінно повернусь знову і знову. Це місто надихає і окрилює.

Окремо хочу відмітити нашого чудового керівника групи Ірину Кияшко, яка зробила мою подорож незабутньою. Іринка - це людина - ПРОФЕСІОНАЛ! Це терпляча, чуйна дівчина, яка кожного дня нас дивувала. Вона дуже енергійна і пробивна, завжди за свою групу "стояла горою". Іринко, щиро дякую тобі за прекрасну подорож. Побільше б таких керівників груп, як Ірина Кияшко (Можу порівнювати, так як з Акордом подорожую вже 9років).

Також хочу подякувати нашим чудовим, уважним та охайним водіям - Степану і Василю. Вони просто професіонали своєї справи, з якими дуже приємно і безпечно подорожувати. Хлопці - Ви МОЛОДЦІ! Дякую Вам за нашу безпеку і якість водіння.

Велика подяка Акорд туру за такі чудові тури! До нових зустрічей!

Реклама
Відгуки про інші тури