Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Італія прекрасна організація ні

"Тут ітиметься про нюанси, які вплинули на саму подорож. Італія чарівна!! А ось в автобусі весь час трясло, у другому готелі душ з пліснявою й брудна постіль, сніданки без вибору... "

Відгук туриста Аккорд тур Діна Динамо (КИЇВ) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 13 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Яскраві нотки Італії: 2 дні в Римі + Флоренція, Венеція

1. АВТОБУС. Це наша друга подорож з Аккордом, у першій автобус був мегакомфортним, з кодиціонером, підставками для ніг, вішачками... А тут у автобусі, по - перше, постійно трясло, я спершу думала, що це наші українські дороги винні, але ж ні, по автобану ще й підстрибував, пов'язано це з вмінням керувати чи з самим автобусом, я не знаю, але комфорно їхати, коли тебе трясе на рівній дорозі, не можливо. По - друге, не було куди покласти рюкзачки, адже зверху полички постійно відкривалися, ось як тільки трухоне нормульно, так поличка і поїхала донизу... і з них могло щось випасти. Це при тому, що половина з них узагалі не відкривалася. Кондиціонером періодично слугували люки, через них залітали мухи, оси... (фото додам) Тому при нічних переїздах було антикомфортно.

Ставити фільми в автобусах, де екранчик тільки біля водія...   щось там видивитися з останнього ряду можна? І всі звуки боротьби через динамік створювали такий шум, воно рипіло, вищало, заважало через навушники слухати музику, адже слухати фільми не дуже хотілося... Вважаю, що в 21 століття так дивитися фільми є архаїзмом і знущанням над туристами.

2. ГІД. Вікторія Гаврищук була нормальним гідом, але постійно дуже швидко ходила і губила туристів. У Римі був форс - мажор з метро, тому нам довелося чекати тих, хто відстав, півтори години на околиці міста, де не було навіть туалетів. Але чи не гід мав промоніторити ситуацію й дізнатися, що метро в той день ходить тільки до певного часу? Вона не робила нічого, щоб сформувати з нас колектив, хоча б на декілька днів, постійно при зборах відлюдькувато стояла і чекала, або тупила в телефоні)) ми самі між собою знайомилися, щоб якось комунікувати... У моєму розумінні супроводжуючий має добре комунікувати з людьми, за яких відповідає. Постіно рекомендувала якісь демократичні місця, які схожі були на забігаловки. Довелося самим шукати (добре, що був роумінг) нормальні місця, щоб поїсти, але це ж забирає час... У Венеції у нас було 5 годин вільного часу, і нам не сказали, що можна поїхати на пляж, щоб ми взяли купальники. Побути на морі й не поплавати...

Ну то таке, нормально, але не вау.

3. ГОТЕЛІ. CHARME HOTEL (Прато) - Чисто, комфортно, єдине, це витяжка всю ніч працювала, але після першого дня в Італії засинаєш, як дитина. Сніданок - круасани, кава, чай, пластівці, молоко, фрукти.  

Excel roma ciampino (Рим) - жесть!! У нас був душ з пліснявою, туалет, по ідеї, не митий, вода хлорована,   вона смерділа, страшно було вмиватися й чистити зуби. Номер відносно чистий, але коли ти не можеш помитися після довгого дня в Римі... Якось воно накладає свій відбиток. Відстійний готель. Сніданок - несвіжі круасани, кава, фрукти.

HOTEL LA BULETSA (Рубано) - номер у нас був двокімнатний, чистий, ванна кімната здоровецька, готель шикарний, тут ніяких косяків, окрім сніданку. Стіл уже накритий, круасан один, і той запечатаний, тости, маленька нутелка, джемик. Каву наливала офіціантка.  

(у Львові навіть ланч - бокси з більш вигадливою їжею, якщо що_..) В Італії не очікуйте шведського столу....

4. ЕКСКУРСІЇ. Усі екскурсоводи молодці, було цікаво, пізнавально, окрім екскурсрводки по Ватикану. Щоб ви розуміли, ця пані Ярослава 48 хвилин (час засікла одна з наших туристок) протримала нас на оглядовому майданчику біля Музею Ватикана, розказуючи про Сікстинську капеллу і паралельно відволікалася на все підряд, включно розказувала про її сина Сашу... Замість того, щоб поводити нас по музею... Ми тупо сиділи і слухали, уже еена кількість груп туристів пішла, а ми все сиділи і сиділи... На найкращу принаду Ватикана  - Собор у нас було 10 хвилин... Якщо хтось не був у Соборі Святого Петра - будьте там стільки, скільки вам хочеться, і шліть усіх подалі, що ми й зробили, бо навіть обійти по периметру Собор за 10 хв неможливо! Залишився неприємний осад від такого сервісу, за який ми заплатили...

5. ІТАЛІЯ. Прекрасна, але дуже дорога))

Морозиво від 3 євро, паста - 6 - 12 євро, піца 5 - 14 євро. Венеція найдорожче місто, якщо хочете щось придбати, робіть це у Флоренції, Пізі чи Римі. Поїсти піци - від 12 євро (це якщо в ресторанчику, а не в селф - сервісі)

Розказувати немає сенсу, цю країну потрібно побачити, насолодитися її настоями, побродити вуличками...  

Не пожалкуєте, якщо поїдете, але зважте на нюанси.
Реклама
Відгуки про інші тури