Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож в Європу

"Погана організація туру"

Відгук туриста Аккорд тур irka_psl (Тернопіль) на тур
Поїздка: 15 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Все почалось дуже неорганізовано вже з самого початку. Гід Анна-Марія Гик. Перше, що не сподобалось, це те, що в інфолисті та на сайті було зазначено одні ціни на екскурсії, а в автобусі роздали листочки на яких ціна була вже зовсім іншою.

Наш гід розказала про всі екскурсії, ми обрали ті, що нам сподобались. По численним рекомендаціям саме озера Гарди, ми ще вирішили додатково і його обрати, хоча спершу не хотіли.

В Будапешті наш гід була дуже неорганізованою, довго разувала кількість людей, які йдуть на Шарм нічного Будапешту, що зрештою, всі інші групи вже зайшли, зайняли всі найкращі місця, а наша група дуже довго дізнавалась скільки людей, тому ми зайшли останні. Хоча це можна було зробити ще в автобусі. Екскурсії по Будапешті і Відні були досить цікаві.

Після нічного переїзду відправились на озеро Гарда. Ось тут і почалось найцікавіше. Екскурсовод був надзвичайно нецікавий, коли вона почула, що ми матимемо на озері багато вільного часу, одразу ж, не запитавши нічийого бажання, сказала, що буде екскурсію довше ніж завжди проводити. Ця нудна екскурсія тривала цілих 2 год.

Після екскурсії мали вільний час.

Але у цей день у нас було зазначено екскурсію, яка входила у вартість туру у Вероні. Про те, ця екскурсія майже не відбулась. Ми приїхали в місто о 20:00. За пів години пробігли з екскурсоводом по частині міста і виїхали у готель. Дворик Ромео і Джульєти вже був зачинений.

Чому на платну екскурсію на озеро Гарда було виділено 9 годин, а на Верону, що входила у вартість туру лише 30 хв?

У Венеції ми мали 11 годин вільного часу. Насправді це дуже багато і стільки часу немає, що робити.

Останній день був у Егері, де ми на спеці 36 градусів чекали 30 хв іншу частину групи, бо наш гід не міг розприділити час.

У Європі не вперше, але за всі мої поїздки - це найгірший гід. Все що вона розказували за всі 5 днів - це про платні екскурсії, час зустрічі в автобусі і час виселення з готелю. Жодної інформації про країни, які ми відвідуємо, про вбиральні чи будь-чого не було.

Водії були хороші, автобус чистий.

Враження залишились неоднозначні, бо місця, які ми відвідали дуже красиві, а організація - жахлива!
Реклама
Відгуки про інші тури