Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Прекрасна Венеціанка з некваліфікованим Гідом

"Дуже важливу роль відіграє керівник групи . Нажаль нам з цим не повезло. "

Отзыв туриста Аккорд тур Neprostoanna (КИЕВ) на тур
еще
20
фото
Поездка: 15 августа 2022
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Август 2022
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Прекрасная венецианка! Вена, Верона и Будапешт!

Обрали цей тур, тому що дуже хотіла щоб мій син відпочив від війни … і щоб залишити йому спогад про Італію та Діснейленд. Наш тур почався 15.08 це був мій День Народження. Нажаль з перших хвилин розмовляючи по телефону з нашим керівником групи Анною-Марією Гик в мене свято було зіпсоване.

Ми прибули у Львов аж за 3 години до відправлення автобусу. А через те, що гід не змогла нас зорієнтувати де автобус, його номер чи хочаб орієнтир на колір, ми блукали з дитиною майже 40 хвилин від парковки до парковки! Зустріла вона нас з незадоволеним обличчям.

В автобусі нам одразу ж повідомила, що треба обрати екскурсії і зразу оплатити їх. В листі про екскурсію мало того, що не було таки Діснейленду Гарденленд, так ще й ціни зовсім інші. По приїзду в Будапешт, ми потрапили на кораблик де нам обіцяли красиву та цікаву подорож та море шампанського. Але так як Анна-Марія Гик рахувала нас тричі і ніяк не змогла з першого разу усіх організувати, ми сиділи в самому низу, де чесно кажучи не дуже було добре видно весь краєвид. Але ми намагались бути на позитиві. Я вже мовчу про те, що зовсім ні слова не сказали про мій День Народження. Стомлених, голодних, трішки без настрою ми прибули до вечірньої екскурсії по Пешту. Ключове в цьому голодних! В автобусі було 5 дітей. І треба виділяти час перед такою пішою екскурсією, після переїзду та на голодний шлунок шампанського - На вечерю!!!! Чи людям треба повітрям харчуватися?!) з приводу їжі, супермаркету, зупинках це було так всі 5 днів. Ми почали просити хоча б 10 хв щоб швиденько купити сухом‘ятку, щоб були сили взагалі розуміти де ми знаходимось

Потім ночівля в готелі і сніданок. Питань нема. Все було добре. Відправлення до Верони … наче так і мало бути. Але ми поїхали на о. Гарду на 9 годин, все сподобалось, прекрасне місце. Накупались, наїлись, нагулялись і … і вуаля! Екскурсія в Верону все ж відбувається і ми в очікуванні того самого балкону Джульєтти)) але! Нас 30 хвилин галопом провели по місту, показавши казарми, плакати на яких був балкон Джу, та намагались запевнити що історія Ромео і Джульєтти взагалі не головне

Я просто в шоці! У Венеції нас спіткала непогода. Ми з сином промокли до нитки. В нас особисто гід навіть не запитала, як ми?! (можливо без досвіду або бажання працювати.

І знаєте, я стільки втратила енергії на цей відгук, знов повернувшись емоційно в неприємні моменти, що далі немає бажання щось дописувати. Анна-Марія, з усією повагою, але це не ваша професія однозначно. Не псуйте собі та людям життя.

Дякую водіям, дякую усій групі. Приємні знайомства, Гарні країни, чудовий екскурсовод в Відні.
Реклама
Отзывы о других турах