Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найгірша відпустка- автобусний тур з Аккорд туром

"Все почалось з невдало розробленого маршруту,найневдалішого основного отелю в пустирі Піерії ,Греції і закінчилось 3.5 доби поверненням додому, непоспішаючи.Егейське море- супер!"

Відгук туриста Аккорд тур Наталія (КИЇВ) на тур
Поїздка: 15 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Там, де шепоче прибій...Відпочинок на Егейському морі Греції

Доброго дня,

Розчарована сервісом Аккорд туру,, Там, де шепоче прибій. Греція":

-підбором маршруту - 4 кордони пересікти туди (Румунія в ЕС-в'їзд/ виїзд, Сербія, Македонія (не країни ЄС і мають свої кордони, заїзд в ЄС - Греція) і так само назад.

(Невже не можна було розробити грамотніше маршрут? Наприклад в одну сторону через 4 кордони, а назад вже через Євросоюз Болгарію з 1 ніччю транзиту?). До речі Сербія наразі недружня до нас країна з нестабільною політичною ситуацією: ми кружляли 3 години біля Белграду, бо місцеві страйки заблокували в'їзд в місто. Може і сиділи більше - але в 2 ночі мітингуючі розійшлись. В зворотню сторону - аварія і затор на 2 години, кордон 3 години проходили.

Македонія - супер. знову ж: чому не зробити маршрут Сербія - Македонія (Скоп'є - спуститись вниз в м. Охрид на наступ. день - це ж поруч і не робити петлю і півдня часу в дорозі на зворотньому шляху?) Куди б зручніше було з Піерії поїхати на північ в Салоніки і в Болгарію вверх. Просто добу часу загубили на дорогу, яка не була вдало прорахована.

Менеджерам, яким розробляв тур, великий мінус в організації схеми маршруту.

-Отелі: всі знаходяться на в'їзді в місто - тобто самому виїхати і подивитись столицю не варіант, найдешевші - в Скоп'є був єдиний прийнятний 3* отель. вимога для туриста в транзит. отелі: зручний матрас, тихо! (а не біля шумної дороги, як всі запропоновані отелі) і, щоб було де поїсти поруч, душ/туалет.

В підселеному номері в Греції навіть 2 ключі на номер не дали, бо зекономили на дублікаті - постійно треба думати і згадувати за сусіда.

Їжа кошмарна в отелі Aleksander the great strand 3*, Греція - фруктів взагалі не дають, овочі, якщо пощастить прийти в перші півгодини, тому назвати це дворазовим харчуванням складно, на сніданок 7 днів - сухарі, хліб, пересмажене солоне яйце, сурогат сиру та шинки. Розетка - один трійник на весь,, номер ", лампи - вимикачі заїдають. Полотенець на пляж і басейн немає - хоч би в оренду пропонували символічно. так само як і зонти - треба самому купувати і носити - навіть біля басейну 2 бетонні нещасних зонти. Живемо в пустирі приватного сектора - до найближчої цивілізації 2 км, де можна елементарно поїсти. отель знаходиться біля жд дороги та проїзної частини дороги - дуже шумно вночі, матраси в кімнатах дуже жорсткі пружинні - болить спина і сон неповноцінний - а на відпочинку хочеться відновитись.

Я звісно розумію, що 3* отелі, але таке вже перебір - напевне, гірше лише в палатці. Плюс в отелі немає терміналу, сумнівна законність його оплати взагалі, в будь - якій продуктовій лавці були термінали, а тут цілий отель не мав. дуже дивно та підозріло.

Якщо гід чи менеджера, хто відповідальний за прорахування туру, знають, що будуть в турі дріб'язкові втрати на проходження кордону Сербії (взятка 15 євро, щоб ми швидше пройшли-нас пропросили скинутись по 0.5 євро, проїзд в маркет 3 км автобусом також можливий, якщо назбирається група 30 чол і по 1.5 євро збирали, на базар бідні туристи не потрапили, бо гід почала піднімати ставку до 2 євро (назбиралось 18 чол і відмінили, бо невигідно).

Ну невже так важко врахувати зразу + 10 євро до туру, щоб це не виглядало так дріб'язково і псувало враження від відпочинку?! Гід же не просто супроводжує групу в дорозі на зупинках в туалети і рахує, щоб ніхто не загубився? ще ми маємо скинутись на місцеві збори отелів, що також непогано б було зразу врахувати.

Екскурсії - якщо Аккорд тур хоче продати туристам екскурсії і заробити на них, то треба вдало підбирати гідів місцевих і робити унікальні маршрути, а не ті, що пропонують місцеві контори+50% до ціни.

Могли б запропонувати більше морських, враховуючи, що ми живемо взагалі в пустирі і пляж один дикий. Халкідіки так і не побачила - хоча це поруч, але жодна навіть місцева турфірма не спромоглася організувати таку екскурсію, хоча курорт популярний і недалеко.

З приємного: чисте і тепле море:)

Не рекомендувала б нікому такі тури. Хоча враховуючи обмеженість туристів в пересуванні, необхідності самостійної організації зовсім не зрозуміло, чому такий низький рівень сервісу в такої відомої компанії.
Реклама
Відгуки про інші тури