Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подумайте чи потрібно вам це

"..."

Відгук туриста Аккорд тур Сгеілн456 (Львів) на тур
Поїздка: 24 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Це був мій перший досвід поїздки закордон у форматі туру з цією компанією, і тепер можу впевнено сказати, що я більше не бажаю повторювати цей досвід. Тур триває чотири дні і за це час ми маємо відвідати 4 країни. Ви маєте розуміти, що ця поїздка опирається на швидкість, а не на якість. Намагаючись побачити набагато більше ніж ви здатні за ці чотири дні, ви не побачите нічого. Сам тур інтенсивний і дуже виснажує. Заселення в готель відбувається достатньо пізно, а екскурсії починають рано.

Щодо проживання, то маю відмітити, що готель в Празі був достойний, однак це не можна сказати про готель в Будапешті (неприємний запах в номері, дира під вікном з брудом біля самого ліжка, також чула від інших учасників з групи, що вони бачили крису (не можу гарантувати те, що це правда). Сніданки хороші.

Екскурсії були різні. Так, наприклад Королівський шлях (Краків) як на мене, була достатньо скупа і швидка (через нестаток часу). Екскурсія в Празі, яка входить у вартість туру і додаткова (Градчани) були інформативними і цікавими. Віденська екскурсія також була достатньо скупа і швидка, а додаткова екскурсія Величний Відень, яка коштує 26 євро – це просто викинуті гроші на вітер. Ви побачите дві локації про які вам розкажуть мінімальну кількість інформації і не дадуть вам нормальної кількості часу, щоб все як треба оглянути. Також ви маєте пам’ятати, що впершу чергу будуть опиратись на людей, які заказали екскурсії.

Водії і автобус достойні. Однак зовсім не продумані зупинки. Немає зупинок, щоб люди могли б перекусити. Так з нами сталась не приємна ситуація, коли ми вертались назад. Після останньої зупинки в Егері (14:40) перетнувши кордон з Україною (21:00) ми зупинились на санітарну зупинку (яка мала тривати 15 хв) біля заправки. Втомлені і голодні люди встали в чергу за хот догами, оскільки до того можливість поїсти не було. Очевидно група з 32 людей, які спершу стояли в черзі в туалет, а пізніше в черзі за хотдогами, не могла просто фізично встигнути це все зробити за 15 хв. Коли більша частина групи, водії і наш керівник Христина поїли і зробили свої справи, вони почали підганяти інший остаток людей. Христина стояла в черзі зі всіма нами і нічого не говорила допоки сама не купила і не зїла свою їжу, а пізніше почала злитись і погрожувати, що поїде без нас. Як не крути, але це було дуже не гарно з її сторони, оскільки деяким людям дали можливість поїсти, а іншим ні. Тому цей тур не думає про комфорт людей, його ціль це швидкість. Також хочеться додати, що починаючи з Праги і аж до України деякі туалети є платними і не завжди були копійки, щоб за них розплатитись. Тому хотілось би, щоб гід про таке повідомляв перед поїздкою.

Тому якщо ви реально хочете побачити і насолодитися Європою, то раджу самому організовувати собі поїздку, а не веститися на подібні тури.
Реклама
Відгуки про інші тури