Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Яскраві нотки Італії

"Все почалося з довгого переїзду, довго стояли на кордоні. Але далі вся подорож проходила без проблем і залишила лише гарні спогади."

Відгук туриста Аккорд тур МІ (КИЇВ) на тур
Поїздка: 19 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Яскраві нотки Італії: 2 дні в Римі + Флоренція, Венеція

Велика подяка керівнику туру пані Тетяні Мошковській. Вона вихована гарна цікава харизматична жінка, яка гарно все організовувала, швидко вирішувала всі проблеми і завжди була поруч. І окрема подяка водіям, які відповідали за нашу безпеку на дорогах, вони справжні профі.

Тур був дуже насичений з цікавими екскурсіями.

Замало було Флоренції через те, що довго проходили митницю. Тому Флоренція видалася вся «в бігах».

Далі до Пізи ми прибули вже під вечір, тому погода була не жарка і можна було повільно походити і роздивитися це цікаве місто.

Екскурсовод у Флоренції і Пізі дуже цікава.

Дуже гарний готель у Флоренції (найкращий за всю подорож).

Рим і Ватикан. Ці міста необхідно побачити хоча б раз в житті, і потім завжди захочеться сюди повернутись. Тут були гарні і цікаві веселі україномовні екскурсоводи. Але у Римі потрібно більше часу для оглядової екскурсії, щоб подивитися більше міста. Для повної картини must see у Римі не вистачило Іспанських сходів із площею перед ними. Оглядова екскурсія в Римі видалася на понеділок і в цей час Фонтан Треві чистили, тому він був без води.

Венеція. Це просто неймовірне місто. Обов’язково потрібно взяти екскурсію по каналам на гондолах. Ескскурсовод говорила цікаву інформацію, але російською мовою. Тому її не хотілося слухати взагалі. У Венеції було достатньо часу, щоб прогулятися по вузеньких вуличках і магазинах. У магазинах Венеції були найбільші знижки на шкіряні речі.

Будапешт. Встигли лише на оглядову екскурсію, а хотілося б ще потрапити до купалень. Екскурсовод дуже цікавий.

Загалом, подорож залишила лише позитивні емоції і 3 тис фотографій)
Реклама
Відгуки про інші тури