Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Хороший тур попри деякі нюанси

"Місця туру вражаючі, але переїзди довгі (хоча, для мене це не було мінусом)"

Відгук туриста Аккорд тур Nata (Полтава) на тур
Поїздка: 22 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Пристрасть по-іспанськи! Відпочинок на морі!

Програма туру дуже цікава. Ми обрали помірну кількість факультативних екскурсій, врахувавши досвід минулих турів. Із включених в тур екскурсій сподобались вцілому всі, але ті, що були по Ніці і Вероні були, нажаль, надто поспішними. По факультативним екскурсіям:

Авеньйон сподобався, дуже гарне старе місто, екскурсовод розповідала цікаво і захопливо.

Андора дуже сподобалася, екскурсовод Норберт вразив, як і його історії і різносторонні знання, це найкращий екскурсовод цієї поїздки. Андорра гарна і має цікаву історію, дорога туди вражає, і це не дивно, бо вона прямує через Піренейські гори.

Барселона, нажаль, не вразила. Оглядова екскурсія не зачепила зовсім, як і розповіді екскурсовода. На Монсеррат, нажаль, супроводжувала та сама екскурсовод, що була і в Барселоні... А сам Монсеррат однозначно вартий відвідування, дуже гарне місце, дорога туди також захоплює подих.

Кадакес вразив, це відтепер найулюбленіше місто в Іспанії особисто для мене, дуже раджу. Під час купання на пляжі відкривається дивовижний вид: гори, бухта і прекрасні маленькі білі будівлі навколо.

Льорет-де-Мар (місто, де ми жили в Іспанії 4 дні) - затишний курорт, на якому життя кипить 24/7 з атмосферою вічного свята, пляж сподобався, готель хороший, шведський стіл з обширним вибором на будь-який смак.

Готелі: всі загалом хороші, але ті, що розташовані у Франції не зовсім.

Водії першокласні, готові допомогти, якщо що. Дорога пройшла з ними комфортно і в задоволення. Професіоналізм водіїв вразив, так як дорога часто була серпантином і не завжди легкою. Автобус зручний. Супроводжуючий гід Марія роботу виконує добре, знає багато цікавих фактів/історій, з приводу організаційних питань все задовільно, проблеми якщо виникали вирішувались оперативно, нарікань майже не виникало.

Для мене був великий мінус в невдало підібраних автобусних місцях - прямо над головою гучномовець, поспати чи почитати було нереально, це вже вина агенції, яка продавала тур і не попередила про це при виборі місць.
Реклама
Відгуки про інші тури