Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Поїздка в Італію

"Моя йде не про міста, тому що Італія неймовірна, тут й описувати не потрібно. Відгук про умови поїздки з даною компанією."

Отзыв туриста Аккорд тур Марина Марухнич (Ужгород) на тур
Поездка: 03 августа 2022
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 «

Отзыв на тур Яркие нотки Италии: 2 дня в Риме + Флоренция, Венеция

Не рекомендую компанію Аккорд Тур. На жаль, з самого початку все пішло не так. Спочатку нас попросили заплатити більше, ніж сума при якій ми робили бронь, потім в автобусі дали місця, котрі не відповідали броні, а далі було ще дуже багато пригод.

Якщо у вас є бажання відвідувати вбиральню частіше ніж раз на 5-6 годин, то у вас скоріш за все не вдастся. Навіть при проханні, що ситуація екстрена, автобус спинили через 2 години. Можливо це особливості автобусного туру, але все таки й людина не може вирішити цю проблему самостійно.

Завершення поїздки стало основним болем співпраці з компанією. Водій автобусу вчинив сварку з моєю подругою, почав викрикувати образи та погрози обсценною лексикою, а згодом замахнувся на неї. Від удару його стримала гід, котра вхопила його за руку. Водію добре за 60, але виглядав він дебелим. Ситуація була моторошною, свідками були пасажири автобусу, гід та моя мати, котра приїхала зустрічати нас після туру.

Одразу після інциденту я зателефонувала в компанію та розповіла про те що сталось. Мені сказали що заяву приймуть до уваги та зв‘яжуться. Пройшов місяць, але ніхто не вийшов на контакт. Доля водія невідома. Тому поїздка з Аккорд Тур може виявитись для вас небезпечною.

Бережіть себе та обирайте компанії де клієнта поважають!
Реклама
Отзывы о других турах