Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Враження на цілий рік

"Неперевершена Швейцарія ❤❤❤"

Відгук туриста Аккорд тур Світлана (Фастів) на тур
ще
22
фото
Поїздка: 03 вересня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Це була незапланована поїздка, але душа наскільки потребувала ліків, то було прийнято рішення, що саме Швейцарія справиться з цим. Так, як з Аккордом подорожую не вперше, не вдруге і навіть не в п'яте, то в організації туру була впевнена. За два дні до початку гарантованого туру зробила замовлення, отримала підтвердження і в путь. Краків, як завжди чудовий. Культурна столиця Польщі. Потім був Зальцбург - "сцена світу". В Австрії була саме в Відні, але ті природні озера і Гельштат - це щось неймовірне.

Далі була Швейцарія - Берн, Люцерн, Цюріх, гора Пілатус, Інтерлакен і Долина Лаутербруннен, швейцарські Альпи, високогірний курорт Мюррен: одним словом - повне перезавантаження. Це надзвичайна краса!!!

П'ятий день туру провели у Франції: Кольмар, Страсбург - романтичний Ельзас. Це буквально музей під відкритим небом, в якому представлені всі архітектурні стилі.

І на завершення Прага - місто легенд. Цього разу взяла екскурсію "прогулянку по Влтаві", на кораблику. Це буле чудове завершення моєї подорожі. Хочу відмітити нашого керівника групи-Ірину Кашину. Завжди була на зв'язку, консультувала, підсказувала. В автобусі, коли їхала, розказувала багато цікавої інформації, щодо тої чи іншої країни. Водіям Михайлу, Зіновію - окремий респект. Справжні профі. Дякую Аккорду, що навіть при малій кількості туристів (27), Ви все-таки вирушаєте в подорожі і даруєте нам неймовірні враження!!!

Інші відгуки Світлана

Календарь 30.06.2023 - відгук на тур Подільський десерт
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури