Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій самий швидкий тур

"10 днів для такого туру замало, багато цікавих міст куди хочеться повернутися знов!"

Відгук туриста Аккорд тур Людмила (Новомосковськ) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 22 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Пристрасть по-іспанськи! Відпочинок на морі!

Тур дуже цікавий. Вибирала цей тур, бо він з відпочинком на морі, та купатися вдалося тільки вночі, та вдень хто взяв екскурсію Каталонська Венеція - Емпуріабрава. Багато цікавих додаткових екскурсій які хотілося використати по максимуму.

Вроцлав зустрів нас рясним дощем, екскурсія була під парасольками, гномів ми не порахували, на жаль і таке буває. Зате Бамберг зустрів нас сонцем і чудовими будиночками з черепичними дахами. Тут ми куштували місцеву кухню і копчене пиво. Отримали насолоду від Швейцарської Рів'єри, Женевського озера, відвідали перлину сонячного Провансу, столицю гірського князівства Андорру. Андорра-ла-Велья вразила своїми мальовничими краєвидами, розташована між громадами гір і густої зелені лісів. Для Барселони одного дня замало. Один тільки Собор Святого Сімейства чого вартий. Ми відвідали парк Гуель, творіння Гауді вражають (кам'яний тунель, незвичайна і дуже гарна керамічна лавка, пряникові будиночки). Гора Монсеррат вразила своїми пейзажами і монастирями. У нас було трохи часу, щоб продегустувати місцеві сири та інші смаколики, купити додому подарунки.

Дуже сподобалося місто Емпуріабрава та його королівський пляж, тут вдалося насолодитися прозорою, теплою водою моря, чистим білим піском, чарівними гірськими пейзажами. У другій половині дня була екскурсія в Кадакес. Містечко дійсно мальовниче, красиві пейзажі для фотопауз. Дехто купався і тут, але пляж вже зовсім не той, що в Каталонській Венеції.

Прогулянка Ніццою була одна з найприємніших, хто залишився мав змогу скупатися, а ми поїхали далі в Монако і Монте-Карло, по дорозі відвідали фабрику Фрагонард, прикупили собі ароматних парфумів. У Монако мали змогу зайти в казино.

Далі Верона і озеро Гарда. На жаль, коли береш багато екскурсій, мало вільного часу. А коли не береш додаткові екскурсії мало побачиш. Вибір кожного окремо.

Льорет де Мар вразив своїм насиченим життям. Це один із великих тусовочних курортів де життя вирує цілодобово, сюди з'їжджається молодь з усіх куточків світу.

Хочу висловити подяку нашому керівнику групи Марічці Матковській, приємна, досвідчена людина. Нашим водіям Сергієві та Андрієві, за їх допомогу з валізами, таким хлопцям не страшно довірити своє життя.

Хочу висловити подяку нашому турагенту у м. Новомосковськ Євгенії. Женя, дякую тобі, ти дуже гарна і турботлива людина.

Інші відгуки Людмила

Реклама
Відгуки про інші тури