Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перше враження

"Махнула в Європу на вихідні. Отримала максимум вражень, за стислий час. Приємна та цікава подорож з професійною командою і приємними людьми у складі групи."

Відгук туриста Аккорд тур ООН (КИЇВ) на тур
Поїздка: 02 вересня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Перший раз подорожую з Аккордом! Все професійно, та людяно. Рідко зустрічається таке поєднання. Комфортний автобус, пристойні готелі, продумані маршрут та екскурсії. Все побудовано так, щоб отримати максимум вражень, за мінімум часу. Все побачити і не лишитися голодними. Наша керівниця групи, Анастасія, дуже уважно відноситься до всіх туристів, прикладає максимум зусиль, щоб подорож відбулася комфортно для кожного. Я не відчула, ні мовного бар'єру, ні діскомфорту від прибування в інших країнах. У кожному місті ми були охоплені увагою і турботою людей, які нас розуміють. Окрема подяка нашім водіям! Професійним, уважним, чуйним. Після подорожі, багато моїх знайомих підтвердили гарну репутацію Аккорд-тура. Дякую за враження!))
Перший раз подорожую з Аккордом. Все професійно, та людяно. Рідко зустрічається таке поєднання. Комфортний автобус, пристойні готелі, продумані маршрут та екскурсії. Все побудовано так, щоб отримати максимум вражень, за мінімум часу. Все побачити і не лишитися голодними. Наша керівниця групи, Анастасія, дуже уважно відноситься до всіх туристів, прикладає максимум зусиль, щоб подорож відбулася комфортно для кожного. Я не відчула, ні мовного бар'єру, ні діскомфорту від прибування в інших країнах. У кожному місті ми були охоплені увагою і турботою людей, які нас розуміють. Окрема подяка нашім водіям! Професійним, уважним, чуйним. Після подорожі, багато моїх знайомих підтвердили гарну репутацію Аккорд-тура. Дякую за враження!))
Реклама
Відгуки про інші тури