Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Кращий тур в якому я була

"Якщо ви читаєте відгуки для того, щоб зрозуміти чи варто в цей тур їхати- скажу одразу ВАРТО НА ВСІ 100%. Особливо, якщо ви ще не були в Швейцарії. Ви побачите на власні очі неймовірні засніжені Альпи, величні водоспади, архітектуру, що затамовує по"

Відгук туриста Аккорд тур Наталя (Чернівці) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 15 вересня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Почну з того, що варто бути готовим до різних погодніх умов.   Тому, готуючись до туру, беріть з собою все - від дощовика і окулярів від сонця до теплої курточки і шапки, якщо в ваших мріях - побачити на власні очі Монблан.

Минуло вже два дні, як ми повернулись із туру, а я досі не можу впорядкувати думки. Закриваю очі і мимоволі повертаюся то в Люцерн, то в Залькаммергут, то в Лаутербрунен. Але найсильніші емоції я відчула піднявшись на підйомнику на висоту 3800м і побачивши велич Альпійських гір. Нам ще неймовірно пощастило з погодою - холод і яскраве сонце - жодної хмаринки - гори видно як на долоні.   Величні, засніжені, могутні... аж перехоплює подих.

Але і крім Альп було безліч приємних вражень. Медведі у Берні, видовищний Цюріх з прекрасною панорамою на набережній. Лебеді, що виходять з води і йдуть поміж людей) Міць і потужна енергія Рейнського водоспаду надає сил і неполишає думок.  

Окремо хочу подякувати людям, що зробили нашу подорож комфортною і безпечною. Наш гід - Марія Максимович - дуже турботлива і старанно виконує свою роботу, з душею. Прислухайтесь до порад гіда, якщо хочете побачити максимум у вашій подорожі. Є екскурсії, які просто заборонено пропустити))

В нас були професійні водії - два Миколи, що вміють маневрувати автобусом розміром з невеличкий літак)))

Подорожувати під час війни - це як домовлятися з власною совістю. Але дайте собі цю можливість - і ви побачите, за що ми боремося, за що ми насмерть стоїмо. А ще це можливість відновити свою нервову систему від всіх важких подій, що стались з українцями. І з новими силами волонтерити, допомагати тим, хто цього потребує. Подорожі і такі сильні позитивні враження відновлюють краще ніж психологи. Подорожуйте! Слава Україні

 
Реклама
Відгуки про інші тури