Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найгірший тур з Акордом

"Хочу залишити відгук про тур Наш красивий вікенд від 24.09.2022. Маю одразу сказати, що до цього я їздила з Акордом близько 10 разів і до цього все було добре. Але цей тур був просто ЖАХЛИВИМ та залишив тільки негативні спогади по ряду причин."

Відгук туриста Аккорд тур Anna (КИЇВ) на тур
Поїздка: 24 вересня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

ШАХРАЙСТВО

За програмою у нас був запланований заїзд в Мішкольц-Тапольце, де потрібно було придбати вхідні квитки (які не входили у вартість туру). Раніше у турах ми завжди самостійно купували квитки при вході, але цього разу наш гід Владислава Гаркава зібрала гроші на квитки заздалегідь, 10€ з людини. Навіщо, я зрозуміла потім. Коли ми підійшли до входу і Владислава пішла купувати квитки я побачила прайс, де були вказані наступні ціни: дорослий - 9€; до 25 років та після 65 років - 5€. Під другу категорію у нас підпадало 80% групи. Не знати вік туристів гід не могла, оскільки це вказано в наших посадових талонах. Решту нам звичайно ніхто не повернув, і було б непогано дізнатися від акорду від яких пір вони вирішили організувати собі додаткову "комісію" на рівному місці. Чи може це ініціатива гіда нашої групи? Я хотіла б отримати пояснення. Тому раджу туристам бути дуже уважними з Акордом і завжди перевіряти ціни заздалегідь, щоб вас також не кинули на гроші.

ХАМСТВО

Також ми мали дуже неприємний випадок під час вечірнього переїзду в Будапешт. Водію, який сидів спереду привиділося що в задній частині автобусу хтось курить (хоча ніхто не курив). Від підбіг і почав дуже сильно кричати з використанням нецензурної лексики та кидатися на людей. Цитую "я вас собак, которые здесь курят, сейчас повыбрасываю с автобуса". Тих хто курив він звичайно не знайшов (бо ніхто насправді не курив). Мабуть водіям варто більше відпочивати, якщо їх вже турбують галюцинації. Думаєте хтось потім вибачився? Звичайно ні. Чи нормально для водіїв так спілкуватися з клієнтами? Це також питання до Акорд туру.

НЕОРГАНІЗОВАНІСТЬ

За це варто подякувати персонального нашого гіда Владиславу, яка не не могла нормально організувати групу. Наприклад коли ми приїхали до купалень і попросили відкрити багажник, нам сказали що його тут відкривати не можна. На питання до гіда чому вона нас раніше про це не попередила і не сказала взяти купальники в салон, вона відповіла що ми самі (!) мали це знати. Тут у мене виникає два питання: звідки ми мали знати "самі" що на цій парковці не можна відчиняти багажник, та для чого нам в принципі гід, якщо ми маємо все знати "самі"?

Загалом, нікому не можу порадити цей тур. Ставлення до акорду в мене дуже сильно змінилося після нього в негативну сторону і не впевнена що я ще раз захочу поїхати з цією компанією.

0/10.
Реклама
Відгуки про інші тури