Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії збуваються

"Швейцарія - казкова країна."

Відгук туриста Аккорд тур Віталіна  (Дніпро) на тур
Поїздка: 08 жовтня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2022
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Вчора повернулися з туру "В гостях у Швейцарії". Це був давно омріяний та довгоочікуваний (планували їхати у березні 2022) тур. Швейцарія прекрасна. Вражають її озера, гори, природа, містечка. Погода була чудова і нам вдалося відвідати все, що планували. Словами не передати краси цієї країни. Треба бачити.

Щира подяка Ользі Боричівській (м. Дніпро), яка завжди була на зв'язку і в цей час намагалася добрим словом підтримати, водіям Геннадію та Валерію, які є справжніми професіоналами, нашому гіду Марійці, яка організувала величезну групу, екскурсоводам, які нас зустрічали і у Кракові, і в Празі, в Мюнхені, в Женеві, в Зальцбурзі, в Брно.

Усі готелі, крім того, що на території Франції, були гарними. Особливо сподобався готель у горах Alpenkonig Tirol мальовничими краєвидами, комфортним номером та смачним сніданком та готель в Брно.

Цей тур дуже насичений, з довгими переїздами, тому керівництву "Аккорду" все ж таки потрібно звернути увагу на автобуси. Якщо розглядати наш, я якому ми подорожували без туристів, то він на вигляд комфортабельний. Але відстань між сидіннями така, що ноги туристам треба "залишати вдома", якщо той, хто сидить перед тобою ще й захоче відпочити, відкинувши спинку, зовсім місця немає. Ще одне побажання, щоб туристи в автобусі не їли, продумати по маршруту, де можна повечеряти.

Туристи в нашій групі були найкращими. Усім МИРУ, щастя, здоров'я і до зустрічі на нових маршрутах.

Реклама
Відгуки про інші тури